Share
Program de drumeții pentru părinți și copii

Program de drumeții pentru părinți și copii

Program de drumeții pentru părinți și copii

Din 15 septembrie, Asociația Muntzomani din Baia Mare a demarat programul “Tineri Muntzomani de Toamnă”, dedicat părinților și copiilor.

”Este un program de cinci drumeții care dorește să reînvie mișcarea în natură în  sânul familiei.  Sperăm să le reamintim că poți să îți petreci timpul liber și altfel decât în fața telefonului, că pădurile nu reprezintă un mediu inaccesibil. Drumețiile sunt de dificultate mică spre medie, prima drumeție fiind foarte ușoară, a doua puțin mai grea și tot așa. Încercăm să găsim trasee noi la fiecare ediție, să descoperim împreună munții și dealurile de pe lângă Baia Mare, dar nu ne limităm numai la Baia Mare”, a informat Mirabela Lobonțiu, vicepreședinte al  Asociației Muntzomani. Tariful este de 100 de lei/ copil, cel mic putând fi însoțit de părinți, bunici sau alte rudenii. Pentru această sumă, copilul primește un kit de participare: un tricou tehnic, un fes și o pelerină.

Rivulus Dominarum

3 Comentarii în această postare

 1. Muntzomanii mai mari ar fi trebuit sa vada sutele de platani care se usuca de-a lungul bulevardelor baimarene,care se usuca datorita secetei si a lipsei de implicare a administratiei ,prin neudarea acestora.Oricum lucrul asta trebuia facut acum o luna,pentru multi copacei deja e prea tarziu,dar si de acum incolo cateva sute se vor mai usca din neglijenta autoritatilor locale,daca nu se intervine urgent.

  Răspunde
  • Pe Unirii,catre Italsofa aproape toti copacii s-au uscat.Si parca ne laudam cu zona verde a orasului,dar probabil luam in calcul doar padurile de pe dealuri si nu scoatem nici o vorba despre emisiile de C din oras.

   Răspunde
 2. In parcurile municipale,chiar si sub birourile sefilor de la SPAU,copacii se usuca,incat te intrebi ce rost are sa-i platim daca tot nu fac absolut nimic.

  Răspunde

Lasă un comentariu