Share
Muzeul Iluziilor vine în Baia Mare: 15 lei pentru o oră de miraje (VIDEO)

Muzeul Iluziilor vine în Baia Mare: 15 lei pentru o oră de miraje (VIDEO)

Primul Muzeu al Iluziilor Optice din România e unul itinerant și va ajunge și în Baia Mare. Va putea fi vizitat  în perioada 21-30 septembrie, la Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş de pe Aleea Expoziției nr. 5.

Vizitatorii vor putea înțelege cum funcționează iluziile prin contactul direct cu cele peste 100 de obiecte prezentate, dar și prin explicațiile unui povestitor unplugged, care va oferi detalii despre mecanismele lor de funcționare și va face demonstrații live. Muzeul are trei secțiuni.  Una în care 24 de oglinzi de mari dimensiuni deformează realitatea într-un mod foarte amuzant. Iluziile optice vor caracteriza și secțiunea în care sunt expuse peste 50 de tablouri, fiecare cu misterul din spatele său. Altă secțiune e dedicată hologramelor și iluziilor cinematografice, dar pune la dispoziție și un theremin, instrument muzical electronic  la care vizitatorii pot cânta fără să-l atingă. Nu vor lipsi nici iluziile mecanice.

Muzeul poate fi vizitat pe bază de rezervare, la contact@muzeuliluziilor.ro sau la telefon 0752 690 245. Durata unei vizite este de 60 de minute, iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Lasă un comentariu