Share
În Baia Mare se deschide un nou an la TAI CHI CHUAN

În Baia Mare se deschide un nou an la TAI CHI CHUAN

În 4 octombrie, ora 19.30, la Sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare (str. dr. V. Babeș nr. 62A) va avea loc deschiderea noului an pentru începătorii  în arta Tai Chi Chuan (taijiquan) .Vor avea loc demonstrații ce vor prezenta stilul școlii Yang Tai Chi Baia Mare și se vor putea face înscrieri în noul an. Intrarea este liberă!

Antrenamentele vor începe în 9 octombrie și vor avea loc de două ori pe săptămână, marțea și joia. Înscrierile se fac pe toată durata lunii octombrie. Cine dorește să experimenteze această artă o poate face  GRATUIT pe toată durata lunii octombrie.

Tai Chi Chuan (taijiquan) este un sport pentru toate vârstele; este, deopotrivă, mișcare și stare de spirit. Izvorâte din artele marțiale, tehnicile rafinate cu rigurozitate, sincronizate cu respirația, dar și atitudinea mentală destinsă și liniștită unifică ființa pentru a-i readuce armonia. Tai Chi Chuan este un exercițiu de redescoperire a frumuseții umane, exterioare și interioare, în afara timpului.

Mai multe informații pe www.yangtaichi.ro și pagina de facebook a Școlii Tai Chi Chuan Baia Mare https://www.facebook.com/yangtaichibaiamare/

Lasă un comentariu