Share
”Descoperă-ți sensul vieții” pentru 20 de lei

”Descoperă-ți sensul vieții” pentru 20 de lei

Pentru 20 de lei poți să-ți descoperi sensul vieții, marti, 23 octombrie, de la ora 18.00, la  View Coffee (Baia Mare, Aleea Școlii nr. 1), în compania Sandei Ciorna. Cine e cea care te va ajuta ne  spune chiar ea.

”Sunt Sanda Ciorna – inginer, artist vizual, master coach, master NLP, trainer, public speaker; sunt și fiica, mamă și soră. Dar dincolo de aceste roluri, eu sunt o ființă de lumină care am venit pe acest Pământ ca sa evoluez și să fac lumea un pic mai bună prin existența și experiența mea. Am înțeles că cea mai bună investiție este în mine însămi și că în interiorul meu este un diamant prețios bine protejat. Acum fac față provocărilor și sunt prezentă în viața mea, sunt un alt om, totul se restructurează, aducând la suprafață valoarea prezentă dintotdeauna în interiorul meu. Lucrez cu mine în fiecare zi, devin mai valoroasă cu fiecare clipă și sunt cea mai bună variantă a mea de fiecare dată. Știu că tot ce vine în viață este spre creșterea mea. Îți propun ca în întâlnirea noastră de două ore să îți dai voie să lași la intrare toate rolurile, gândurile, îngrijorările și fricile, iar eu te voi însoți cu blândețe în călătoria ta de a-ți descoperi sufletul minunat, potențialul fără limite, scopul vieții și misiunea personală pentru care ai venit pe Planeta Pământ”.

Înscrieri: http://bit.ly/2ycyBTi. Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, înainte de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o donație. Pentru susținerea acestui proiectdonația minimă recomandată este de 20 lei.

Lasă un comentariu