Share
Caz scandalos în Baia Mare: Un exhibiționist a băgat în sperieți doamnele și domnișoarele în zona podului de la Buclă. Ce au făcut polițiștii

Caz scandalos în Baia Mare: Un exhibiționist a băgat în sperieți doamnele și domnișoarele în zona podului de la Buclă. Ce au făcut polițiștii

Caz scandalos în municipiul Baia Mare. În ultimele săptămâni, cei care circulă în zona intersecției bulevardelor Independenței și Unirii au semnalat faptul că își face veacul un exhibiționist.

Ciudatul personaj a fost zărit de mai multe persoane, indiferent că a fost zi sau seară. Evident, individul se afișează cu precădere în fața doamnelor și domnișoarelor care circulă în zonă.

„Am luat-o pe scurtătura aceea, pe unde trece pista de biciclete, de la pod către malul Săsarului. L-am văzut ieșind de sub pod, am crezut că era ceva boschetar, dar apoi mi-am dat seama că era cu pantalonii în vine. Nu am știut dacă să fac cale întoarsă, să traversez către fosta Spânzurătoare ori să scot rapid telefonul în caz că se apropie de mine. Pe urmă am zis că, totuși, era patru după-amiaza, deci ziua în amiaza mare, însă cine știe ce poate fi în mintea unui asemenea om? Pentru a fi sigură că stă la distanță, m-am prefăcut că salut pe cineva, care vine dinspre trecerea de pietoni care te duce către stația de taxi de la Litere, ca să îl determin să nu se apropie de mine. Mi s-a părut extrem de grețos, oricum, să faci gesturi indecente în public. Cred că are probleme psihice, altfel nu pot să înțeleg”, a relatat Ioana M.

Onanistul a încurcat-o, însă, în momentul în care una din persoanele cărora s-a afișat a sesizat oamenii legii. Aceștia l-au găsit în zona podului de la Spânzurătoare. „În data de 24 iulie, în jurul orei 18:00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că un bărbat i-a adresat expresii și cuvinte jignitoare în timp ce practica onania. La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 47 de ani. Acesta a fost condus la sediul poliției și au solicitat internarea la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației pentru investigații de specialitate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Romeo Tămășan, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Nu este primul exhibiționist care se afișează reprezentantelor sexului frumos din Baia Mare în acest fel. Un individ a fost filmat în ipostaze similare ca și cel de acum în stația de autobuz de la Piața Revoluției. Acesta efectiv nu părea să fie deranjat de oamenii care circulau pe lângă el. Însă, mai gravă a fost situația celui care își ducea veacul în Parcul Dacia. Acesta își expunea organele intime fetelor și femeilor care se aflau în spațiul de recreere, sărind din tufișuri. Evident, bărbatul respectiv avea probleme psihice. Un alt bărbat, amețit de aburii substanțelor inhalate, a fost zărit în Parcul Mare, în ipostaze ca și cei de mai sus. Indignați, trecătorii au chemat organele abilitare, care l-au sancționat contravențional. Și culmea, din păcate, cazurile pot continua.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu