Share
Stéphane Plantin a fost operat și nu ajunge la reunirea lotului

Stéphane Plantin a fost operat și nu ajunge la reunirea lotului

Pe data de 29 iunie este programată reunirea lotului echipei masculine de handbal a CS Minaur.

Jucătorii au început deja antrenamentele de pregătire fizică sub comanda lui Alexandru Sabou, pregătire făcută cu anumite intermitențe, existând informații că o parte din ei au refuzat să se mai antreneze centralizat din motive incerte.

A sosit în Baia Mare și handbalistul considerat pe bună dreptate ca fiind cea mai bună achiziție a sezonului, José Guilherme de Toledo.

Continuă starea de incertitudine în ceea ce îl privește pe Stéphane Plantin, antrenorul cu care Minaur a urcat pe podium și și-a câștigat dreptul de a participa într-o cupă europeană. Din ultimele sale declarații, date pentru presa franceză, se pare că negocierile privind continuarea contractului său la Baia Mare nu au ajuns încă la o finalitate. Defapt, prelungirea contractului a fost deja agreată și semnată în luna martie. Apoi, clubul a revenit asupra acestuia, propunând modificări care sunt în continuare obiect de negociere.

Până la clarificarea situației, din cauza unei probleme medicale pe care a amânat să o trateze din cauza obligațiilor profesionale, Plantin a trebuit să fie supus recent unei intervenții chirurgicale în Franța.

„Nu voi fi prezent luni (29 iunie) la reunirea lotului deoarece am fost operat săptămâna trecută și acum sunt în convalescență, medicii recomandându-mi repaos medical până în data de 5 iulie. Cred că voi fi prezent la Baia Mare în 6 iulie. Este vorba despre o intervenție programată încă din luna octombrie, anul trecut, pe care am stabilit-o pentru această dată pentru că corespunde perioadei de vacanță în handbalul profesionist. Deci am planificat-o să aibă loc în timpul vacanței mele .” a declarat Plantin pentru directmm.ro.

Până la clarificarea clauzelor contractuale și revederea cu Plantin cei de la CS Minaur se străduiesc probabil să găsească soluții pentru înlocuirea a cel puțin 3 din jucătorii plecați: Teo Coric (pivot), Janja Voivodic (coordonator) și Tudor Botea (inter stânga). În ceea ce privește înlocuitorul pentru Botea, se pare că Ionuț Ramba ar fi declinat oferta băimărenilor.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Suporter Minaur

    De ce a plecat Teo Coric? A vrut el să plece sau nu a mai fost dorit de club? A mers la o echipă mai slabă. E un pivot bun care face ambele faze și are un spirit de luptă evident. Ii incuraja mereu pe băieți, mai ales în apărare, părea că s-a adaptat bine la echipă. Dacă știe cineva, vă rog un răspuns.

    Răspunde

Lasă un comentariu