Share
Fotbal. Liga 3. Progresul Șomcuta face egal cu CSC Sânmartin, după un gol înscris în ultimele secunde. CS Minaur Baia Mare nu a jucat

Fotbal. Liga 3. Progresul Șomcuta face egal cu CSC Sânmartin, după un gol înscris în ultimele secunde. CS Minaur Baia Mare nu a jucat

Progresul Șomcuta Mare a obținut un egal in extremis în meciul disputat în cadrul etapei a 5-a din Liga 3, seria 10. Golul a fost înscris în cel de-al cincilea minut de prelungiri.

Marcator a fost Ștefan Ilieș. Echipa maramureșeană a fost condusă de oaspeți la pauză.

Progresul Şomcuta Mare – CSC Sânmartin 1-1 (0-1)
Ștefan Illeș (90+5) / Alexandru Pintea (30).

Progresul Șomcuta Mare: Roșiianu – C. Bud 46 (46 B. Bîrle), Lang, Tutuță, S. David (82 V. Pop), Balmoș, Bușică (65 Răduneață), Vultur (82 Pohl), Nemeș (19 Aframman), Illeș, M. Lazăr. Rezerve neutilizate: Brumar, B. Lazăr, Revesz, Gherghel. Antrenor: Cristian Bogdan.

Iată și rezultatele etapei!
Progresul Şomcuta Mare – CSC Sânmartin 1-1 (0-1);
CA Oradea – CSM Satu Mare (nu s-a disputat);
Someşul Dej – Sportul Şimleu Silvaniei 2-3 (1-1);
Luceafărul Oradea – Unu Fotbal Club Gloria Bistrița 0-0;
SCM Zalău – Minaur Baia Mare (nu s-a disputat, meci amânat).

CS Minaur Baia Mare nu a evoluat din cauza focarului de COVID-19. Nici reprezentanta Maramureșului nu a evoluat, întrucât, conform țintarului, ACSF Comuna Recea a stat în etapa a 7-a, întrucât Liga 2 are 21 echipe.

În prezent, CS Minaur Baia Mare ocupă prima poziție în seria ei, cu maximum de puncte, 12, după 4 meciuri disputate. Progresul Șomcuta Mare se află pe locul 7, cu 5 puncte din 5 meciuri disputate. În ceea ce privește pe ACSF Comuna Recea, echipa maramureșeană se află pe locul 18 în Liga 2, cu 4 puncte din 6 meciuri. Totodată, echipa din Recea s-a calificat, mai departe, în Cupa României, după ce a câștigat la masa verde partida cu CS Minaur Baia Mare, ca urmare a cazurilor de COVID-19 din echipa băimăreană.

DirectMM.ro

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu