Share
Exemplu de dăruire: Cristina Laslo, campioană mondială de tineret, va evolua în semicerc pentru Minaur Baia Mare. CV-ul jucătoarei de națională

Exemplu de dăruire: Cristina Laslo, campioană mondială de tineret, va evolua în semicerc pentru Minaur Baia Mare. CV-ul jucătoarei de națională

Vești bune vin de la Minaur Baia Mare. Handbalista Cristina Laslo își poate relua de azi activitatea. WADA a dat un răspuns afirmativ la solicitarea ANAD de a îngheța pedepsele jucătoarelor la jumătate, înghețarea fiind făcută în funcție de ajutorul dat de fiecare în dosar. Astfel, de astăzi, Cristina Laslo este bună de joc pentru CS Minaur, au anunțat reprezentanții clubului băimărean.

Cristina Laslo s-a născut în 10 aprilie 1996 la Cluj-Napoca și este una dintre cele mai bune jucătoare din țara noastră. Are 1.78 m și 76 de kilograme. Este campioană mondială de tineret cu echipa României în 2014 (Muntenegru), când a făcut parte și din echipa turneului final (centru). A fost cel mai bun centru și la Mondialele de tineret din 2016 (Rusia), când echipa României s-a clasat pe locul 3, cucerind medalia de bronz.

Și-a început cariera la CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, iar din 2011 până în 2017 a jucat pentru CS Universitatea Cluj-Napoca, echipă cu care a jucat în grupele Ligii Campionilor, a cucerit o medalie de bronz în Liga Națională, a ajuns până în sferturile Cupei EHF (2014) și în turul III din Cupa Cupelor (2015). A plecat mai apoi în Muntenegru, la ZER Buducnost Podgorica, acolo unde a jucat până în vara anului 2019. Cu Buducnost a câștigat tot ce se poate pe plan intern, echipa muntenegreană ajungând în două rânduri și în sferturile de finală ale Ligii Campionilor (2018 și 2019). Sezonul trecut a jucat pentru Corona Brașov, iar din această vară este jucătoarea echipei CS Minaur Baia Mare. Cristina Laslo are 48 de meciuri pentru echipa națională de junioare, pentru care a marcat 207 goluri. La națională de tineret are 31 de prezențe (175 de goluri), în timp ce la echipa națională de senioare are 35 de meciuri și 28 de goluri marcate.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu