Share
Handbal Feminin Liga Florilor: Minaur Baia Mare are amicale înainte de Anul Nou, și toate cu echipe din țara noastră! Vezi aici și program!

Handbal Feminin Liga Florilor: Minaur Baia Mare are amicale înainte de Anul Nou, și toate cu echipe din țara noastră! Vezi aici și program!

Handbal Feminin Liga Florilor: Minaur Baia Mare au amicale înainte de Anul Nou și toate cu echipe din țara noastră! Vezi aici și programul!

Zile libere puține pentru jucătoarele de la Minaur Baia Mare. Acestea vor reveni „în focuri” cât de curând, în ciuda sărbătorilor, arată reprezentanții clubului.

Jucătoarele echipei feminine de handbal a CS Minaur au avut câteva zile de pauză, mai puțin cele șase care au participat la Campionatul Mondial din Spania. Niciuna dintre cele șase fete n-a prins sferturile de finală cu echipele lor naționale, astfel că toate sunt acum “pe la casele lor”.

Între timp, cele rămase acasă au făcut antrenamente și chiar au disputat un meci amical cu “U” Cluj-Napoca, pe teren propriu (câștigat cu ). Alături de jucătoarele rămase acasă au evoluat în acel meci și șase fete de la CSȘ 2 Baia Mare. Programul de pregătire a continuat, iar “internaționalele” vor reveni la treabă cu o zi înaintea primul turneu de pregătire, care va avea loc la Zalău, în zilele de 22 și 23 decembrie. La acest turneu participă pe lângă echipa gazdă și CS Minaur alte două grupări: Gloria Buzău și Dacia Mioveni.

Între Crăciun și Anul Nou (28-30 decembrie), va avea loc un triunghiular în Baia Mare, unde vor juca HC Zalău, Gloria Bistrița și CS Minaur. Primul meci oficial din 2022 va avea loc pe 5 ianuarie, dată la care Minaur va juca în deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea (ora 18.00, în direct la TVR 1). Mai apoi, pe 9 ianuarie, echipa noastră va debuta în grupele EHF European League, pe teren propriu, cu echipa poloneză MKS Zaglebie Lubin, mai arată csminaur.ro.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu