Share
În noua sesiune parlamentară, noi proiecte importante pentru dezvoltarea României

În noua sesiune parlamentară, noi proiecte importante pentru dezvoltarea României

În noua sesiune parlamentară, Grupul Parlamentar PNL – Camera Deputaților va susține noi proiecte importante pentru dezvoltarea României.

Prioritățile legislative ale Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților în perioada februarie-iunie 2024 sunt următoarele:

  •  În vederea consolidării unui sistem de pensii sustenabil, vom iniția un proiect de lege privindcreșterea plafonului pentru impozitarea pensiilor la 3.000 lei și eliminarea dublei impozitări a acumulărilor la Pilonul II de pensii.
  • Oprirea flagelului păcănelelor prin eliminarea publicității la jocurile de noroc.
  •  Protejarea tinerilor prin adoptarea măsurilor necesare pentru combaterea consumului de droguri și sprijinirea recuperarătii psiho-comportamentale şi sociale a persoanelor cu dependenţă.
  • Nu în ultimul rând, suntem determinați să adoptăm cele mai bune măsuri pentru stimularea absorbției  fondurilor europene. Programul Național de Redresare și Reziliență rămâne principala prioritate a Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților. Vom insista pentru transpunerea în lege și adoptarea în procedură de urgență a proiectelor care sunt jaloanele PNRR, astfel încât România să poată beneficia de fondurile alocate prin acest program.

Avem convingerea că proiectele noastre vor întruni majoritatea în Parlament și se vor bucura de sprijinul societății civile, pentru că suntem hotărâți să consolidăm economia și să sprijinim cetățenii.

Călin Bota

Deputat PNL Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu