Share
Drumul expres Baia Mare – Bistrița, esențial pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere în Maramureș

Drumul expres Baia Mare – Bistrița, esențial pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere în Maramureș

Veste bună pentru maramureșeni! Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat ieri două contracte având ca obiect Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru „Drum de mare viteză Baia Mare – Bistrița, Lot 1 Baia Mare – Dej și Lot 2 Dej – Bistrița, cu ofertantul declarat câștigător, respectiv Asocierea S.C. QUADRANTE VIAPONTE PROIECTARE SI CONSULTANTA S.R.L. – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L.

Valoarea contractului de servicii pentru Lotul 1 este de 12.746.666,57 lei fără TVA.
Valoarea contractului de servicii pentru Lotul 2 este de 8.376.369,89 lei fără TVA.
Sursa de finanțare pentru aceste proiecte este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional de Transport. Aceste studii trebuie finalizate în 18 luni de la semnarea contractului.

Drumul expres Baia Mare – Bistrița este esențial pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere în Maramureș și pentru conectarea județului nostru la culoarele de transport naționale și internaționale.

Acest proiect a fost asumat de echipa PNL Maramureș și mă bucur că începe să prindă contur, pentru că numai prin modernizarea infrastructurii cu ajutorul banilor europeni putem dezvolta județul și putem crește calitatea vieții maramureșenilor.

Călin Bota 

Deputat PNL Maramureș


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu