Share
Value Centre, al doilea mall din Baia Mare, se deschide de Sfântul Nicolae

Value Centre, al doilea mall din Baia Mare, se deschide de Sfântul Nicolae

Joi, 6 decembrie, la ora 9.00 are loc deschiderea oficială a celui de-al doilea mall din municipiu: ”Baia Mare Value Centre”, situat pe bulevardul București nr. 51-53 (vizavi de Dedeman). Nu Moș Nicolae a adus acest mall, ci investitorii de la Prime Kapital (desprinși din NEPI). Noul mall are o suprafață totală de peste 22.500 mp și va găzdui, în principal, un hypermarket Carrefour. Prime Kapital anunță că proiectul aduce un mix variat de branduri naţionale şi internaţionale, de la cei de fashion şi articole sportive, la farmacie, curăţătorie, pet store, telefonie mobilă sau electronice şi electrocasnice și brand-uri cunoscute, printre care Altex, CCC, Deichman, DM Drogeriemarkt, Hervis Sport, Jysk, New Yorker, Noriel, Pepco, Sportissimo, Takko, TXM.

Cei mici vor putea petrece timpul liber în locul de joacă pentru copii, iar iubitorii de animale vor găsi o gamă variată de produse la magazinele de tip pet-shop (Animax, Zoo Center) .

Maestrul bucătar Horia Vârlan vine la deschiderea  noului mall

 

Baia Mare Value Centre include și o unitate Dabo Doner, a cărui imagine în România este maestrul bucătar Horia Vârlan. Ca atare, în 6 decembrie, de la ora 13.00, la noul mall vine  maestrul bucătar Horia Vârlan care va prepara personal faimosul Doner de pui, produs premiat în Germania trei ani la rând.

Lasă un comentariu