Share
Un sediu secundar al Serviciului de Permise și Înmatriculări va fi deschis la Sighetu Marmației

Un sediu secundar al Serviciului de Permise și Înmatriculări va fi deschis la Sighetu Marmației

La Sighetu Marmației va fi deschis un sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș.

O veste bună pentru localnicii din Maramureșul istoric. Aceștia nu vor mai fi nevoiți să facă drumuri până în Baia Mare, pentru a-și înmatricula mașinile sau pentru a obține permisul de conducere.

„În luna iunie a anului trecut, prin Hotărârea de Consiliu local nr. 126/2023, am aprobat transmiterea în folosință gratuită către Ministerul Afacerilor Interne – Instituția Prefectului județului Maramureș a unui spațiu proprietate privată a municipiului Sighetu Marmației pentru deschiderea în orașul nostru a unui sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Imobilul, situat pe strada Alexandru Ivasiuc nr. 15, va deservi cetățenii din Maramureșul istoric și va asigura înmatricularea definitivă, autorizarea provizorie, preschimbări permise de conducere și programări pentru proba traseu în vederea obținerii permisului de conducere.

Mi-am dorit mult să vin în întâmpinarea sighetenilor și indirect a maramureșenilor care sunt nevoiți să parcurgă distanțe considerabile pentru accesarea unor servicii publice”, informează primarul Vasile Moldovan.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu