Share
Un mesaj de suflet:Corina Brișcan, băimăreancă a noastră care suferă în prezent de leucemie, împlinește 41 ani. „Rugămintea mea către Bunul Dumnezeu…” (FOTO)

Un mesaj de suflet:Corina Brișcan, băimăreancă a noastră care suferă în prezent de leucemie, împlinește 41 ani. „Rugămintea mea către Bunul Dumnezeu…” (FOTO)

Un mesaj de suflet: Corina Brișcan, băimăreancă a noastră care suferă în prezent de leucemie, împlinește astăzi 41 ani. „Rugămintea mea către Bunul Dumnezeu!”.

În decembrie 2020 vă povesteam pentru prima dată despre Corina Brișcan, în vârstă de 41 de ani, din Baia Mare. Ea fusese diagnosticată cu leucemie limfatică, se afla atunci la tratament în Viena, însă costurile erau prea mari pentru a-l putea continua și avea nevoie de sprijinul nostru.

A fost lansat un apel umanitar, oamenii i-au sărit un ajutor, tratamentul a dat rezultate și am așteptat să fie declarată vindecată. Au trecut câteva luni de atunci, însă Corina se luptă în continuare cu boala. În august, soțul băimărencei a arătat că aceasta se afla acasă, în orașul nostru, se simțea mai bine, însă problemele sunt cât se poate de reale și în prezent, vindecarea fiind una care necesită timp. Alexandru Brișcan a promis că va reveni cu informații cu ocazia aniversării Corinei, care este astăzi, 16 septembrie, ea împlinind 41 de ani.

Alexandru Brișcan s-a ținut de cuvânt și a postat un mesaj emoționant. „Astăzi, de ziua ta, îți voi transmite doar o singură rugăminte: rugămintea mea către Bunul Dumnezeu, să-mi ofere posibilitatea de a te felicita cel puțin de 41 de ori până la eternitate. Dacă ar fi să-ți doresc ceva de ziua ta ar fi să zâmbești, așa cum zambeai înainte, să te vad din nou fericită! Ești cea mai frumoasă ființă, luptătoare, puternică și inimaginabil de curajoasă. Fii mândră de tine, soția mea dragă, fiindcă eu sunt nemărginit de tine, aceste calități le-ai primit de la Dumnezeu! Ești exemplul meu (sper și pentru alții) de determinare, curaj în fața greutăților date de viață! M-ai învățat cum să apreciez orice secundă din viața noastră, nu contează ce ne aduce ziua de mâine, atâta timp cât nu ne oprim din drumul nostru și mergem împreună, încet, ținându-ne de mână. Sper din suflet să-ți pot oferi cu ajutorul Bunului Dumnezeu numai bucurii și fericire, soția mea! La mulți, mulți ani! Te iubesc!!!”, arată Alexandru Brișcan.

Cei care doresc s-o ajute pe Corina pot dona AICI sau în următorul cont
Titular cont: BRISCAN ALEXANDRU-STEFAN
Cont iban: RO30 RNCB 0659 0651 6106 0001
Bic: RNCBROBU
Banca: BCR.

C.Ț.

Citește și

Un mesaj realmente emoționant: Corina Brișcan, băimăreancă a noastră care suferă în prezent de o afecțiune gravă, se simte mai bine, dar are încă nevoie de noi


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu