Share
La Centrul Cultural și Sportiv „Pintea Viteazul” Cavnic, expoziție de obiecte tradiționale vechi și artă meșteșugărească

La Centrul Cultural și Sportiv „Pintea Viteazul” Cavnic, expoziție de obiecte tradiționale vechi și artă meșteșugărească

Centrul Cultural și Sportiv „Pintea Viteazul” Cavnic se pregătește pentru organizarea unei expoziții pe termen lung de obiecte tradiționale vechi și artă meșteșugărească.

Este vorba despre obiecte din gospodărie, mobilier vechi, cărți, fotografii, icoane și obiecte de cult, costume populare, țesături, obiecte de minerit.

„Pentru îmbogățirea patrimoniului cultural material al expoziției puteți veni în sprijinul nostru cu obiecte menționate mai sus, fie le puteți împrumuta instituției, ele fiind expuse pe perioada expoziției, fie le puteți dona instituției ele fiind expuse în viitorul muzeu de artă tradițională pe care dorim să îl înființăm în cadrul Casei de Cultură.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor impuse de starea de alertă sau de starea care se impune la momentul desfășurării evenimentului. Data de la care va veți putea bucura de expoziție o vom anunța în momentul în care vom fi gata cu organizarea”, anunță directorul Anamaria Ioana Petruț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu