Share
Apel umanitar: Să donăm și să ne rugăm pentru Cristina Conț, o tânără grav rănită în urma unui accident

Apel umanitar: Să donăm și să ne rugăm pentru Cristina Conț, o tânără grav rănită în urma unui accident

Zilele trecute, tânăra băimăreancă Cristina Conț a suferit un grav accident în timp ce se deplasa cu bicicleta. A fost operată de urgență la coloana vertebrală, însă va avea nevoie și de alte intervenții, iar costurile sunt mari.

Apropiați ai Cristinei lansează un apel umanitar, iar cei care doresc să o ajute pot dona orice sumă de bani.

Precizăm că Cristina este elevă în clasa a XI-a la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare, iar de-a lungul timpului s-a remarcat la concursurile școlare la care a participat.

„Iubite și dragi persoane cu suflet mare și bun,

În această săptămână a pătimirilor Mântuitorului, prin voia și îngăduința lui Dumnezeu, alături de Hristos, în urma unui nefericit și dramatic accident, Cristina Conț, elevă în clasa a 11-a la Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Municipiul Baia Mare, are concretă nevoie de sprijinul, ajutorul și bunăvoința noastră, a tuturor celor care o cunoaștem.

După o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală de la începutul acestei săptămâni care a avut loc la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, Cristina va fi transferată la Cluj-Napoca, pentru cel puțin încă o intervenție chirurgicală. Va urma, apoi, perioada de recuperare. Bineînțeles, toate acestea implică o serie de costuri, deloc neglijabile. Aceia dintre dumneavoastră care pot să ajute, și din acest punct de vedere, au la dispoziție datele bancare ale doamnei Pintea Emanuela, mătușa Cristinei, cea care se ocupă cu gestionarea situației:

RO67BTRLRONCRT0270122402
POSESOR: PINTEA EMANUELA-ANDREA

Vă rugăm să o pomeniți pe Cristina în rugăciunile dumneavoastră, rugând pe Hristos-Dumnezeu – Doctorul sufletelor și al trupurilor, să o vindece și să o redea sănătoasă familiei sale și tuturor celor care o cunoaștem!

Trebuie să amintim faptul că eleva Cristina Conț are o situație foarte bună la învățătură, implicându-se în multe proiecte, concursuri și activități școlare, atât la nivel local cât și la nivel național.

Familia vă mulțumește tuturor, pentru tot ceea ce ați făcut și faceți pentru Cristina!”, transmit apropiați ai tinerei.

Să donăm, orice sumă este binevenită! Doamne ajută să se facă bine!

RO67BTRLRONCRT0270122402
POSESOR: PINTEA EMANUELA-ANDREA

L.C.H.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu