Share
Apel umanitar: Să ajutăm un băiețel de 5 ani să ajungă în Austria la intervenția chirurgicală care i-ar vindeca piciorușele

Apel umanitar: Să ajutăm un băiețel de 5 ani să ajungă în Austria la intervenția chirurgicală care i-ar vindeca piciorușele

Medan Darius-Ionuț este un băiețel de 5 ani din Măgureni (comuna Cernești), care după naștere a fost diagnosticat cu „picior strâmb congenital bilateral”.

Părinții l-au dus până acum la diverse terapii, însă fără prea mari progrese. Băiatul ar putea merge acum la o intereveniție chirurgicală în Austria, însă costurile sunt prea mari pentru a fi suportate în întregime de familie.

Pe rețelele de socializare a fost lansat un apel umanitar. Toți cei care doresc pot sa dea o mână de ajutor, orice suma fiind binevenită.

„Acum, în Săptămâna Mare, cea mai importantă săptămână din Postul Paștelui, facem apel la persoanele care doresc și au posibilitatea sa îl ajute pe Medan Darius-Ionuț, un băiețel de numai 5 ani, domiciliat in localitatea Măgureni, comuna Cernești, care a fost diagnosticat dupa naștere cu „picior strâmb congenital bilateral”, conform actelor medicale.

Până în prezent terapiile recomandate nu au funcționat iar în România nu există posibilitatea unor interventii chirurgicale. În speranța unui tratament cât mai eficient, părinții au decis să contacteze o clinica privată de ortopedie pediatrică din Austria, care dau asigurări de reușită în proporție de 90% a intervenției chirurgicale iar restul de 10% se realizează prin recuparare, iar costurile se ridică la peste 40 000 euro.

Prin urmare, la data de 15 mai, Darius va fi supus intervenției chirurgicale iar pentru aceasta, orice suma, oricât de mică, este binevenita.

Speranța într-o viață normala putem sa i-o oferim noi toți, părinți, prieteni, cunoscuți sau necunoscuți, toți cei care credem că avem forța de a face un mic gest pentru o cauză atât de mare”, este apelul lansat de primăria Cernești.

Haideți să le fim alături și să le oferim sprijinul de care au nevoie pentru a trece peste această încercare!

Conturile în care se pot face donații sunt următorele:
RO60BTRLRONCRT0CR8957701 – Cont în Lei;
RO07BTRLEURCRT0CR8957701 – Cont în Euro.
Sau personal la numărul de telefon:
0754 530 747 – Ileana Medan – mama lui Darius.

L.C.H.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu