Share
Melisa are mare nevoie de noi: „Am speranța că veți fi alături de mine și în continuare! Ajutorul vostru, oricât de mic, mă face să cred în oameni și în minunea numită viață!”

Melisa are mare nevoie de noi: „Am speranța că veți fi alături de mine și în continuare! Ajutorul vostru, oricât de mic, mă face să cred în oameni și în minunea numită viață!”

La începutul lunii decembrie v-am relatat povestea Melisei Varga, studentă la Facultatea de Litere din Baia Mare, care a fost diagnosticată cu o boala gravă.

Melisa vă cere din nou să-i fiți alături și să o ajutați fiecare cum puteți. În cele ce urmează vă prezentăm cele scrie de ea pe rețelele de socializare ieri, 15 ianuarie.

„Dragi prieteni!  După o perioadă în care nu ați primit vești din partea mea, reușesc să vă scriu, în sfârșit! Absența mea de pe Facebook este una cât se poate de întemeiată, deoarece am avut o perioadă extrem de dificilă.

În data de 6 ianuarie am fost la cea de a 3-a ședință de chimioterapie. Medicul a hotărât să îmi reducă doza unui citostatic deoarece, în urma tratamentului, mi-a fost afectat sistemul nervos periferic și am fost la un pas de a face o semiparalizie. Mai mult, ultimele analizele nu au ieșit bine deloc, motiv pentru care mi-a fost recomandat să fac o injecție după fiecare ședință de chimioterapie.

La prima administrare a injecției totul a decurs normal. Din păcate, la a doua administrare a injecției am avut câteva efecte adverse severe, printre care dificultăți de respirație, înroșirea pielii și am simțit că mă sufoc . Din fericire, mi-am revenit și acum sunt cât de cât în regulă.

Între timp, am primit și scrisoarea medicală a domnului doctor Koestler de la clinica privată Wiener Privatklinik din Austria. Dânsul mi-a propus să fac o analiză de teste genetice, iar în urma rezultatului acestui test urmează să vedem cum vom acționa pe viitor. Pe lângă acest test genetic, domnul doctor mi -a recomandat sa fac și câteva ședințe de imunoterapie combinate cu ședințele de chimioterapie. Această recomandare se datorează faptului că corpul meu este foarte slăbit, dar având în vedere vârsta mea, am mari șanse de reușită. După ședințele acestea, vor urma alte teste noi pentru a vedea dacă sunt eligibilă pentru operația HIPEC. Observați că este un drum lung și greu, dar nu imposibil de realizat.

Din păcate, vorbim, din nou, de o sumă enormă pe care momentan nu o am. Familia mea este alături de mine și încercăm să găsim modalități de a strânge întreaga sumă. Însă nu este ușor deloc. Fiecare din noi avem propriile probleme, propria bătălie pe câmpul vieții, propria cruce de dus.
Mulți dintre voi ați fost alături de mine în această luptă, iar pentru acest fapt nu pot decât să VĂ MULȚUMESC!

Am speranța că veți fi alături de mine și în continuare! Vă rog să donați (fiecare cât poate) și să distribuiți mesajul meu pe paginile voastre. Eu nu mă las înfrântă și vreau să mă pot bucura de o viață normală! Ajutorul vostru, oricât de mic, mă face să cred în oameni și în minunea numită viață!

Vă mulțumesc și vă doresc numai bine tuturor!”, este mesajul Melisei.

Acestea sunt conturile bancare unde se pot face donații:

Nume titular: Varga Melisa Roxana
Cont IBAN: RO77 RZBR 0000 0600 2046 7559. BANCA RAIFFEISEN cont LEI
Cod SWIFT Raiffeisen BANK: RZBRROBU
Cont IBAN: RO60 RZBR 0000 0600 2224 8785. BANCA RAIFFEISEN cont EURO
Cont IBAN: RO69BTRLRONCRT0580314301. BANCA TRANSILVANIA cont LEI
Cod SWIFT Banca Transilvania: BTRLRO22
Cont Revolut: RO54 BREL 0005 5060 8173 0100

L.C.H.

Citește și

Apel umanitar: Băimăreanca Melisa Varga are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea continua lupta cu boala


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu