Share
Număr mare de persoane la noul sediu al Serviciului Permise și Înmatriculări de la Sighet

Număr mare de persoane la noul sediu al Serviciului Permise și Înmatriculări de la Sighet

Prima săptămână de activitate a sediului secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări din Sighetu Marmației a adus un număr mare de persoane. Astfel, în perioada 27 februarie-7 martie 2024 au fost emise 38 de permise de conducere, s-au înregistrat 14 programări la proba practică a examenului de conducere (traseu), 28 de înmatriculări, s-au eliberat 11 numere provizorii și nouă radieri.

Urmează ca în curând să se poată opera programările online și pentru acest birou, din Sighetu Marmației, după cum a arătat primarul Vasile Moldovan.

Activitatea cu publicul se desfășoară la două ghișee – un ghișeu pentru operațiuni de înmatriculare definitivă, transcriere, duplicat certificat de înmatriculare, modificare date, radiere și autorizare provizorie și un ghișeu de preschimbare a permiselor de conducere românești, duplicat permis de conducere, preluare imagini, eliberare permise de conducere, precum și de programare a candidaților la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere.

Programul biroului este: marți, între orele 9.30 – 12.30 și 13.00 – 14.30; joi între 9.30 – 12.30 și 13.00 – 16.30.

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu