Share
Mihai Morar, campanie de succes. Băimăreanul adună sume record pentru cazuri sociale

Mihai Morar, campanie de succes. Băimăreanul adună sume record pentru cazuri sociale

Băimăreanul Mihai Morar duce o campanie de strângere de fonduri pentru cazuri sociale. Timp de șapte zile, el și echipa lui adună fonduri pentru a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși. Campanie pe care o derulează se numește „Orașul faptelor bune”.

Astfel, el și echipa lui de la Radio Zu s-au deplasat la Oradea, unde în fiecare zi ajută un caz social.

Campania are un mare succes, după cum se vede. Duminică seara, în a doua zi de campanie, el și echipa lui au reușit să strângă nu mai puțin de 80.000 de euro, o sumă record.

„Peste 100.000 de euro donați în #Ziua2 pentru poveștile din #OrasulFaptelorBune. Duminică seara, am stabilit noul record din toată istoria OFB: aproape 80.000 de euro dăruiți de voi pentru Maria, fetița de 6 luni. Mulțumim, Doamne, pentru har și vouă, tuturor, pentru dar!”, a scris el pe pagina lui social.

Campania se derulează timp de șapte zile, până la Crăciun. „Faptele bune trebuiesc spuse! Nu pentru reclamă, ci pentru a încuraja și pe alții să le facă”, a mai scris el pe pagina de socializare.

Cazul social care a stârnit emoție

Maria, fetița de șase luni, este un caz social despre care băimăreanul Mihai Morar a vorbit în cadrul campaniei.

„Într-o zi oarecare, din întâmplare am ascultat povestea micuței Maria, o poveste la care nu am putut rămâne indiferenți! Maria, în vârstă de numai șase luni, a trecut deja prin câteva operații și mai are nevoie de altele, pentru o reconstituire la propriu. S-a născut fără anus, iar acum are probleme la o mânuță… mânuța ei trebuie operată, pentru a arăta ca a unei persoane normale!.

Pentru restul operațiilor mai are nevoie de 200.000 de euro. Vă invităm pe toți să ajutăm această micuță să aibă o viață normală!”, a spus el despre cazul care a stârnit atâta emoție.

Acesta nu a fsot însă singura reușită impresionantă. Într-o postare de acum câteva ore, Mihai Morar spune că în doar o oară a reușit să strângă din nou o sumă impresionantă pentru un alt caz.

„CUM AM STRÂNS ÎNTR-O ORĂ PESTE 45.000 EURO PENTRU GABRIEL. Mama care îl crește singură pe băiatul de 20 ani are acum toți banii pentru operațiile lui Daniel. Vă mulțumim că înaintea Crăciunului, în #OrasulFaptelorBune, ați adus această veste minunată pentru această mamă greu încercată”, a scris el pe pagina lui socială.

Mihai Morar și-a început cariera jurnalistică în Baia Mare, unde a lucrat inițial la Glasul Maramureșului. Ulterior a scris la ziare naționale și apoi la radio și la televiziune. Aici a devenit foarte cunoscut datorită unor emisiuni pline de umor.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu