Share
Să o ajutăm! Mătușa Irina din Strâmtura a rămas pe drumuri după ce un incendiu i-a distrus agoniseala de-o viață

Să o ajutăm! Mătușa Irina din Strâmtura a rămas pe drumuri după ce un incendiu i-a distrus agoniseala de-o viață

O bătrânică din localitatea Strâmtura, Maramureș, trece printr-un mare necaz. Zilele trecute, un incendiu i-a mistuit căsuța. În doar câteva minute a pierdut toată munca de-o viață, precum și bănuții pe care-i avea strânși în ani de zile (aproximativ 10.000 de lei).

Pe rețelele de socializare a fost lansat un apel umanitar pentru mătușa Irina. Oameni cu suflet mare au sărit deja în ajutorul ei și s-au strâns câteva mii de lei, însă suma este insuficientă pentru a construi o nouă căsuță.

„Imaginează-ți pentru o clipă că de mâine rămâi fără nimic. Fără casa care deși nu era un lux, era locul unde o viață ai trăit. Mai bine sau mai greu. Imaginează-ți că toți bănuții pe care ai reușit să îi strângi în ani de zile dintr-o pensie de 1000 de lei sunt acum doar un ghem de plastic fără valoare. Imaginează-ți că de mâine vei dormi pe o saltea, într-o căsuță modestă și săracă, a unui fiu care și el o duce greu. Imaginează-ți durerea de a pierde tot…

Luni (azi – n.red.) merg la primărie, să vedem ce putem face pt mătușa Irina. Avem nevoie de niște acte, de niște îndrumări, de puțin ajutor… Apoi marți, vom curăța dezastrul de acolo. Nu avem ce salva. Vom clădi o lume nouă… Mătușa Irina, la cei 85 de ani, a zis că sigur nu va mai trăi mult. Că ea s-ar muta și în grajd, dar are o nepoțică, fără mamă, pe care de mică a crescut-o. Acum nepoata este însărcinată, iar peste vreo 4 luni va naște. Ne-a șoptit la ureche că tare drag i-ar fi să vină strănepotul pe la ea și să poată să îl țină în brațele-i ocrotitoare. Dar nu în grajd. Într-o căsuță.

Până de Paște doresc să fac o minune! Iar voi puteți să fiți cei prin care Dumnezeu ne arată că îngerii există printre noi. Facem căsuța pt mătușa Irina?”, este mesajul Cătălinei Deac de la Asociația „Sub aripa binelui”. Cu aceasta puteți lua legătura aici sau aici.

Cei care doresc să dea o mână de ajutor o pot face în conturile de mai jos:

Cont lei:
RO36BTRLRONCRT0CQ1715801

Cont euro:
RO80BTRLEURCRT0CQ1715801

Beneficiar: Asociația Sub aripa binelui
Detalii donație: îngeri printre dărâmături

Lavinia-Codruța HERMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu