Share
„Darul Sfântului Nicolae”: ASCOR Baia Mare adună cadouri pentru copiiii din familiile defavorizate

„Darul Sfântului Nicolae”: ASCOR Baia Mare adună cadouri pentru copiiii din familiile defavorizate

În perioada 27 noiembrie – 3 decembrie, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) Baia Mare desfășoară proiectul „Darul Sfântului Nicolae”.

Mai exact, se strâng pachețele pentru copiii care provin din familii defavorizate, cu vârsta cuprinsă între 0 și 15 ani. Campania se desfășoară la nivelul municipiului Baia Mare și a orașului Târgu Lăpuș.

„Cu mari emoții și bucurie lansăm proiectul „Darul Sfântului Nicolae”, un proiect de suflet pentru alte suflete.
Ne dorim ca de Sfântul Nicolae să se bucure de un cadou cât mai mulți copii, drept urmare vă invităm să vă alăturați nouă și să pregătiți și voi un dar copiilor din familiile defavorizate.

Mărimea standard a cutiei pe care vă propunem să o pregătiți este mărimea unei cutii de pantofi, în care să puneți un obiect educativ (o carte de colorat/de povești, un joc pentru dezvoltarea limbajului/inteligenței matematice etc.), câteva dulciuri (vă rugăm din suflet să fiți foarte atenți la termenul de valabilitate), un obiect practic (fie o pereche de mănuși, fie una de ciorăpei, o căciulă, un fular) și o jucărie.

Pe cutie vă vom ruga să scrieți dacă ați pregătit cadoul pentru o fetiță sau pentru un băiețel și vârsta copilului pentru care e darul. Pachetele vor fi destinate copiilor între 0-15 ani.

După ce le pregătiți, vă rugăm să sunați la unul dintre numerele de telefon – 0741053397, 0741573255 (Baia Mare), 0784714959 (Tg. Lăpuș). Voluntarii noștri vor prelua darurile și le vor împacheta, iar mai apoi, în Ajunul Sărbătorii Sfântului Nicolae, le vor distribui.

Haideți să aducem împreună bucurie în sufletele tuturor! Haideți să fim luminoși și să aducem lumină!„, îndeamnă ASCOR Baia Mare.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu