Share
Apel umanitar: Un băiat de șase ani din Ocoliș are nevoie ajutorul nostru! Necesită tratament pentru a-și mișca mâna, iar costurile sunt mari!

Apel umanitar: Un băiat de șase ani din Ocoliș are nevoie ajutorul nostru! Necesită tratament pentru a-și mișca mâna, iar costurile sunt mari!

Situație dificilă pentru o familie din satul Ocoliș, comuna Groși. Băiatul în vârstă de numai șase ani are nevoie de un tratament costisitor pentru a-și putea folosi din nou mâna. Ajută și tu!

Necazurile au început chiar de Ziua Copilului, în 1 iunie 2019. Atunci, micul Ștefan Pavel se juca, însă, din păcate, a căzut tocmai pe cotul stâng. Din păcate, însă, intervențiile chirurgicale nu l-au putut ajuta pentru a-și folosi din nou mâna (vezi imaginile atașate cu radiografia brațului stâng).

Primăria Groși a publicat un anunț umanitar. “Familia Pavel din localitatea Ocoliș, are nevoie de sprijinul nostru. Pavel Ștefan, un băiat de doar șase ani are nevoie de o operație la mâna stângă pentru a nu rămâne incapabil de a o mai mișca. Băiatul a trecut prin două operații, din care a rezultat o artrofiere a articulațiilor mâinii stângi, fiind incapabil să o îndrepte. Acum au oportunitatea să rezolve această problemă printr-o operație de eliberare a articulației și neuroliza, la Clinica Acibadem, în Turcia, toate costurile ajungând la un total de 12.000 euro, familia și cetățenii din localitatea Ocoliș reușind să strângă o parte din bani”, se arată în apelul publicat.

DirectMM.ro a vorbit cu mama băiatului, Emilia Pavel, care a arătat că medicii turci au anunțat familia că se pot deplasa oricând, după data de 6 ianuarie, la clinică, pentru a începe tratamentul cu ajutorul unui aparat special. Singurul impediment îl constituie, deci, costurile mari. Stă în puterea noastră să îl ajutăm pe Ștefan să se bucure de o viață normală. Ca atare, toți cei care doresc să contribuie cu o sumă de bani, oricât de mică, sunt rugați să apeleze la numărul de telefon 0748233428, Pavel Emilia, sau să depună în contul RO13BTRLRONCRT0122537001 RON și RO60BTRLEURCRT0122537001 EURO, nume Pavel Alexandru Emanuil.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu