Share
Apel umanitar: O tânără polițistă de frontieră din Sighetu Marmației are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. A fost diagnosticată cu cancer (FOTO)

Apel umanitar: O tânără polițistă de frontieră din Sighetu Marmației are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. A fost diagnosticată cu cancer (FOTO)

Este extrem de dureros să vezi o persoană tânără suferind de o afecțiune deosebit de gravă. Este și cazul unei polițiste de frontieră din Sighetu Marmației, care a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Ca atare, Angela Stan este nevoită să urmeze un tratament extrem de costisitor în Turcia.

Pe pagina de socializare Car Lovers Tour de pe Facebook a fost postat un apel umanitar. Internauții sunt rugați să vină în sprijinul lui Angi, fiind atașate și conturi bancare pentru cei care doresc să întindă o mână de ajutor tinerei.

„Ați luptat vreodată atât de mult pentru persoana iubita încât la un moment dat ați simțit că ați ajuns la capătul puterilor și totuși, eforturile nu se vedeau îndeajuns? Ați simțit vreodata durerea din sufletul cuiva care își vede persoana mult iubita că suferă în agonie și ar face orice sa ii readucă zâmbetul pe buze? Sper din suflet că nu! Este teribil, este înspăimântător, este o durere ce nu poate fi descrisă în cuvinte!

Iată că un apărător al patriei noastre are nevoie de ajutor pentru mult iubita lui sotie, și ea la rândul ei luptător la frontieră! Îndurând șiroaiele de apă ce se scurgeau din înaltul cerului, arșița verii, oboseala teribilă, amândoi au înfruntat acestea ÎMPREUNĂ!!! Au ales să meargă ÎMPREUNĂ pe drumul vieții, au înfruntat multe dar acum îngerul negru al destinului le-a adus în cale cel mai greu obstacol! Angela Stan (Angi) – doamna subofițer al Poliției de Frontieră a fost diagnosticată cu cancer de col uterin și are nevoie de ajutorul nostru! Tratamentul pe care-l urmează în Turcia este destul de costisitor, iar posibilitățile mult încercate! Alăturat aveți datele soțului precum și conturile bancare! IMPREUNA putem sa le readucem zâmbetul pe buze!”, este mesajul postat pe rețelele de socializare.

Iată cum o puteți ajuta pe Angi! Sunt deschise două conturi, iar mai jos, numărul de telefon al soțului. Haideți să le întindem o mână de ajutor!
RO65BTRLEURCRT0445757401 – cont in euro
RO18BTRLRONCRT0445757401 – cont in lei
Alin Stan (soțul) – 0752302200.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu