Share
Se arată spectacol complet: În Baia Mare show susținut de Andrei Babici, artistul care împletește lejer: magie, hipnoză și stand up comedy!

Se arată spectacol complet: În Baia Mare show susținut de Andrei Babici, artistul care împletește lejer: magie, hipnoză și stand up comedy!

Se arată spectacol complet! În Baia Mare, show susținut de Andrei Babici, artistul care împletește, lejer, magie, hipnoză plus stand up comedy! Va fi un tablou complex: mister, speranță și culoare!

Pe Andrei Babici cu siguranță îl cunoașteți de la diverse evenimente pentru faptul că reușește să îmbine mai multe arte: comedia, magia, iar cunoscătorii îi știu abilitățile legate de pictură. Mai mult decât atât în scurt timp va lansa prima sa carte.

Până atunci însă el va susține un mare spectacol. Acesta va conține atât magie, cât și stand up, dar și hipnoză. Momentul foarte mult așteptat, evenimentul „Art & Magic by Andrei Babici”, va avea loc în data de 19 septembrie, la ora 19:00, la Teatrul Municipal Baia Mare, cu respectarea tuturor condițiilor sanitare instituite în această perioadă.

„Un spectacol complex, plin de glamour, mister, speranță și culoare! Acum e momentul să veniți și să vedeți o producție inspirațională. Magia reprezintă cea mai prețioasă forma de comunicare dintre oameni. Viața înseamnă magie! Nu mai sunt prea multe de spus, mai multe sunt de arătat. Cu stimă și iubire, al vostru Andrei Babici”, explică artistul băimărean. Așadar sunteți invitați să participați la un show inedit în premieră pe scena Teatrului Municipal Baia Mare.

Băimăreanul Andrei Babici este un artist complet. El împletește cu succes magia și comedia cu pictura, toate fiindu-i mari pasiuni, pe care le-a transformat în joburi. Se consideră binecuvântat că a avut ocazia să capete experiență și a ajuns să exceleze în toate. Ar fi dorit să susțină un astfel de show, ca și cel din 19 septembrie, mai devreme, însă este știut faptul că am avut parte de restricții care din păcate nu au permis organizarea de spectacole. Însă acum este posibil! Vă invităm să participați la marele show!

C.Ț.

 

Citește și

Exclusiv: Andrei Babici, băimăreanul care împletește comedia și magia cu pictura: „Mă simt binecuvântat să pot să pictez comedie și magie” (VIDEO ȘI FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu