Share
Exclusiv: Andrei Babici, băimăreanul care împletește comedia și magia cu pictura: „Mă simt binecuvântat să pot să pictez comedie și magie” (VIDEO ȘI FOTO)

Exclusiv: Andrei Babici, băimăreanul care împletește comedia și magia cu pictura: „Mă simt binecuvântat să pot să pictez comedie și magie” (VIDEO ȘI FOTO)

Pe Andrei Babici, în vârstă de 27 de ani, îl cunoaștem de mult timp. Băimăreanul împletește cu succes magia cu pictura și comedia.

A căpătat o bogată experiență în ambele domenii, iar scopul său este “să picteze”, în continuare, atât comedie, cât și magie.

Recent a fost prezent la iUmor, unde a obținut “da” în unanimitate de la cei trei jurați, Delia, Bendeac și Cheloo, însă aceștia nu sunt singurii artiști impresionați de talentul său.

Astăzi, de Ziua Națională a României, vă invităm să urmăriți un interviu special cu Andrei Babici și să îl cunoașteți, astfel, mai bine.

Cătă Țineghe – Ai adus magia în viața noastră. Ce ar putea să însemne magie în pandemie și în decembrie?

Andrei Babici – Magia înseamnă viață în primul rând. Dacă ar fi să avem o lună calendaristică de început al Magiei, cu siguranță ar fi decembrie. Primul număr de magie pe care l-am văzut pentru prima dată, nu a fost un număr cu o bilă sau cu o monedă sau cu un pachet de cărți de joc, a fost atunci când a nins pentru prima dată.

Cătă Țineghe – Consider că ești genul de artist complet. Cum se împletesc magia cu pictura?

Andrei Babici – Mulțumesc. Poi totul se îmbină super natural. Până la urmă vorbim de două arte.

Cătă Țineghe – Ai avut o experiență la iUmor, însă, mai mult decât atât, ai impresionat mulți artiști. Zi-mi despre asta și, apropo, cine au fost cei mai impresionați?

Andrei Babici – Da, cu trecerea timpului, chiar și vedetele au gustat din magia mea sa zic asa, vedete precum Ami, Alina Eremia, Carla’s Dreams etc. Am ajuns și la iUmor, da, unde m-am bucurat de reacțiile juraților, Delia, Beandeac și Chello care au înțeles cu siguranță ceea ce sunt atât ca și magician, dar și ca și pictor.

Cătă Țineghe – Ce ai alege în viitor, ca artă, dat fiind faptul că ai fost înzestrat de Dumnezeu cu mai multe? Umorul, magia sau arta plastică?

Andrei Babici – Am fost ales. Mă simt binecuvântat să pot să pictez comedie și magie.

Vezi Video AICI!

Cătă Țineghe – Vorbim despre simboluri, iar ca artist plastic tu le ai mai bine. Ce ar trebui să facă românul în această perioadă? Ce ar trebui să urmărească?

Andrei Babici – Cred că Românul ar trebui să aprecieze mai mult ceea ce are. Chiar cred că țara noastră este un loc colorat și magic.

Cătă Țineghe – E o bătălie întreagă. România vs străinătate. Tu ce alegi, dat fiind faptul că le-ai trăit pe amândouă?

Andrei Babici – Important e să încerci să fii fericit oriunde te-ai afla. Consider că poți face și acasă o grămadă de lucruri frumoase. Momentan locuiesc în România, Baia Mare.

Cătă Țineghe – Dat fiind faptul că este 1 Decembrie și ești maramureșean, de ce alegi acest loc de rai, ce recomanzi turiștilor și de ce crezi că turismul e calea normală pentru Maramureș? Poate ne faci o magie!…

Andrei Babici – La mulți ani români, la mulți ani România! M-aș bucura ca turiștii să ajungă prin cât mai multe locuri din Maramureșul nostru. Chiar au ce vedea ! Cu prima ocazie va apărea și marele meu spectacol. Fiți pe fază! Mulțumesc mamă, tată, familie, prieteni. Cu stimă și iubire, al vostru, Andrei Babici. Instagram andrei.babici, Tiktok andrei.babici, You Tube Andrei Babici Official Art& Magic.

Cătă ȚINEGHE


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu