Share
„Pandemia nu fură copilăria!” – IPJ Maramureș organizează un concurs de 1 Iunie

„Pandemia nu fură copilăria!” – IPJ Maramureș organizează un concurs de 1 Iunie

Ultimele două luni au fost dificile inclusiv pentru poliţiştii de prevenire, obişnuiţi să fie mereu în preajma copiilor. Distanţarea socială le-a dat acestora răgazul de a gândi unele planuri care vor fi puse în practică imediat ce situaţia va permite.

Pentru că ziua de 1 Iunie se apropie cu paşi repezi şi absolut nimic nu poate sta în calea celebrării copilăriei şi inocenţei, în acest an poliţiştii propun copiilor să sărbătorească la distanţă, dar totuşi împreună.

„Este ştiut faptul că la baza unui adult echilibrat stă întotdeauna un copil fericit. Iar un copil fericit este cel care primeşte atenţie, iubire, timp de calitate şi oportunităţi de a-şi exprima gândurile, emoţiile, ideile. În acest sens, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş vă invită, dragi copii, să vă exprimaţi prin desen sau în scris gândurile, emoţiile, trăirile şi modul în care v-aţi petrecut timpul în ultimele două luni.  Este practic un concurs care se adresează copiilor din judeţul Maramureş, cu vârsta cuprinsă între 7 şi 10 ani, urmând ca cele mai interesante lucrări să fie premiate chiar de 1 Iunie”, explică reprezentanții IPJ Maramureș.

Astfel, copiii sunt invitaţi să trimită lucrările pe whatsapp la numărul 0727 228 750, până la data de 28 mai, precizând numele, prenumele, vârsta şi adresa de domiciliu, precum şi dacă sunt de acord sau nu cu prelucrarea datelor cu caracter personal în vederea intrării în posesia premiului.

Cei mai talentaţi copii vor primi premiile direct din mâna poliţiştilor, care-i vor vizita împreună cu un echipaj canin şi cu autospeciala de poliţie.

Lasă un comentariu