Share
O realizare absolut superbă: Cum arată fericirea unui bine făcut efectiv din suflet în Maramureș! Micul Ciprian, 9 ani, acum are casă nouă, modernizată! (FOTO)

O realizare absolut superbă: Cum arată fericirea unui bine făcut efectiv din suflet în Maramureș! Micul Ciprian, 9 ani, acum are casă nouă, modernizată! (FOTO)

O realizare absolut superbă! Cum arată fericirea unui bine făcut efectiv din suflet în Maramureș! Micul Ciprian, 9 ani, are casă nouă acum, modernizată datorită unor oameni cu sufletul foarte mare.

La începutul anului trecut, înainte de povestea cu pandemia de COVID-19, DirectMM.ro v-a prezentat cazul lui Ciprian, un băiat (la acel moment) în vârstă de 7 ani și jumătate, rămas fără mamă, părăsit de tată, care locuiește cu bunicii într-o casă extrem de degradată în Sighetu Marmației.

Scriam atunci faptul că mama s-a stins din viață după o îndelungată suferință cauzată de o boală nemiloasă. Atunci, la nivelul municipiului de pe Tisa, a fost derulată o campanie de ajutorare, inițiată de conducerea Liceului Teoretic Marmației. În luna iunie a acestui an, Marius Simionică, reprezentantul Asociației Caritabile „Marius și prietenii” l-a vizitat pe Ciprian și pe bunicii săi și au postat un nou apel umanitar pe rețelele de socializare. Speranța era că va fi reconstruită casa în care locuiește familia. Să arătăm că Asociația Caritabilă „Marius și prietenii” realizase deja cinci astfel de proiecte în toată țara, acesta fiind al șaselea.

Venim acum în prezent, în luna august, la mijlocul ei ca să fim mai exacți. „Cu siguranță mama lui Ciprian ne zâmbește și ne mulțumește din ceruri! Dragii mei, CasaNr6 este gata! În 5 săptămâni și câteva zile, am reușit să finalizăm cu succes acest nou proiect. Cazul lui Ciprian este probabil cel mai tragic dintre toate de până acum și asta prin prisma faptului ca este un copil orfan al cărui tată l-a părăsit încă de mic iar mama…a decedat cu doi ani în urma din cauza bolii care nu iartă…cancerul. Deși foarte retras și timorat la primele noastre întâlniri Ciprian s-a schimbat foarte mult în bine și aici e meritul tuturor celor care l-au înconjurat cu multă dragoste. Nu vreau să mai detaliez partea tragică pentru că îmi doresc să privim cu optimism către viitor, un viitor care pentru Ciprian și bunicii lui arată mult mai bine datorită voua, tuturor prietenilor mei de pretutindeni! Pentru mine sigheteni sunt nist oameni de care eu unul m-am îndrăgostit, de ei, de locuri…de sufletele lor minunate ☺️
Au fost multe firme/companii implicate în acest proiect și mai presus de orice…în spatele lor sunt niște oameni minunați care și-au dorit din tot sufletul să îl ajute pe Ciprian. Eu așa i-am simțit pe toți: alături de mine în acest proiect, trup și suflet. Despre greutăți, probleme, muncă sau alte dificultăți nu am să pomenesc deloc pentru că treaba mea este să le rezolv…cumva, însă vreau să vă reamintesc că demarăm rapid proiectul CasaNr7, așa că rămâneți, vă rog, alături de mine în continuare. Împreună suntem „Marius și Prietenii”, nu doar ONG-ul ci o adevărată comunitate a românilor de pretutindeni. Tot mai multe ONG-uri ni se alături, români din toată lumea sunt tot mai interesați de proiectele noastre, agentiile media au preluat poveștile noastre și au dus vestea reușitelor noastre în inimile românilor! Ne dorim ca rezultatele obținute să rămână ca un ecou în timp. Un strigăt al neputinței transformat într-o mare bucurie! Așa să ne ajute Dumnezeu! Mulțumim din suflet celor care și-au dorit să ne sprijine și sa fie parte din acest proiect și alături de care ne-am dori să continuăm și la CasaNr7 pentru Alex”, arată Marius Simionică. Vezi Video AICI! Vom reveni cu CasaNr7!

C.Ț.

Citește și

Apel umanitar: Povestea tristă a lui Ciprian (9 ani) din Sighet, care trăiește cu bunicii într-o casă dărăpănată. Se vrea, în numele mamei, refacerea ei (FOTO)

Ciprian – copilul cu mamă-înger, rămas în grija bunicilor – are nevoie de ajutorul nostru


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu