Share
Ciprian – copilul cu mamă-înger, rămas în grija bunicilor – are nevoie de ajutorul nostru

Ciprian – copilul cu mamă-înger, rămas în grija bunicilor – are nevoie de ajutorul nostru

Ciprian  are 7 ani și jumătate, dar nu mai are mamă: sigheteanca  Anica Trufan, care suferea de o boală gravă, s-a stins înainte de a împlini 30 de ani, în seara de 19 februarie. Cum tatăl său nu mai vrea de ceva vreme să știe de fiu, acesta a rămas în grija bunicilor, cei care au ajutat-o pe Anica, pe când ea mai trăia.  Acum ei  fac eforturi uriașe, în raport cu resursele lor,  pentru a-i asigura nepotului cele necesare. Nu doar apropiații familiei, ci și alți sigheteni care au aflat de situație  sunt dispuși  să ajute în acest caz.

„Cunoscând faptul că situația financiară a familiei nu este deloc una bună, am decis să încerc să o sprijin așa cum pot, mai ales că vorbim despre un copil de numai șapte ani și jumătate. Încercăm să ne mobilizăm să îi ajutăm cu banii necesari pentru înmormântare, însă creșterea copilului presupune un ajutor mai mare” – e de părere Alina Sedoreac, o apropiată a familiei. Ca fostă elevă a Liceului Teoretic Marmația (LTM) – ale cărei campanii sociale le cunoaște -, Alina a luat legătura cu directoarea Adriana Vescan, care a acceptat să inițieze o campanie de sprijinire a micuțului Ciprian.

 

Fiindcă familia nu deține cont bancar, toți cei care doresc să vină în ajutorul lui Cipri și al bunicilor săi sunt rugați să ia legătura cu conducerea LTM Sighetu Marmației (director Adriana Vescan), la numărul de telefon 0262/311.993 sau cu  Alina Sedoreac, telefon 0751 610 644. Orice ajutor este binevenit. (C.Ț.)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu