Share
60 de saci de gunoaie s-au strâns la prima acțiune de ecologizare a Comunității locale RO100

60 de saci de gunoaie s-au strâns la prima acțiune de ecologizare a Comunității locale RO100

Comunitatea locală RO100 Baia Mare a organizat, recent, o acțiune de ecologizare în zona Valea Usturoiului. S-au adunat 60 de saci de gunoaie. A fost prima acțiune realizată de Comunitatea locala RO100 Baia Mare, care are drept obiectiv activități pentru îmbunătățirea vieții băimărenilor.

“A fost un exerciţiu de responsabilitate şi responsabilizare. M-am simţit utilă, m-am bucurat să fac ceva bun, să adun urmele trecerii umane prin acel paradis verde, să las în urma mea o pădure mai curată.  Mă simt mulţumită şi împlinită sufleteşte şi sunt nerăbdătoare să particip la următoarea acţiune pe care o vom organiza împreună cu colegii mei”, a spus Laura Mureșan, membră a Comunității locale RO100 Baia Mare.

“În ceea ce mă privește, azi mă simt de două ori împlinit. În primul rând am participat la o acțiune alături de oameni speciali, încercând și reușind să facem ceva pentru noi și pentru comunitatea în care trăim. Și în al doilea rând, pentru că fiul și fiica mea au participat la această acțiune și au înțeles importanța acestei activități de ecologizare”, a spus Sorin Șanta, membru și el al Comunității locale RO100 Baia Mare.

Comunitatea locală RO100 Baia Mare este parte a mișcării cetățenești Platforma România 100.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu