Share
„Marș pentru Viață” în Sighetu Marmației și Vișeu de Sus; Când va avea loc

„Marș pentru Viață” în Sighetu Marmației și Vișeu de Sus; Când va avea loc

După ce săptămâna trecută în Baia Mare a fost organizat „Marșul pentru Viață”, în acest weekend orașele Sighetu Marmației și Vișeu de Sus vor găzdui manifestarea.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Iustin, Protopopiatul Ortodox Român Sighet va organiza „Marșul pentru viață” sâmbătă, 25 martie, de la ora 15:00, pe următorul traseu: Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Strada Traian – Strada 22 Decembrie 1918 – Piața Libertății – Strada Bogdan Vodă – Piața 1 Decembrie – Strada Dragoș Vodă Nr. 3.

„Marșul este dedicat prețuirii și ocrotirii vieții copiilor, încă din momentul conceperii. Scopul acestuia este creșterea gradului de conștientizare a societății cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuți și la necesitatea de a sprijini femeile care se confruntă cu greutăți în perioada sarcinii, pentru ca ele să-și poată naște copiii cu încredere și în siguranță. Vă așteptăm să fiți împreună cu noi!”, menționează Protopopiatul Ortodox Sighet.

În aceeași zi, însă cu începere de la ora 17:00, Marșul pentru viață” va avea loc și în Vișeu de Sus. Evenimentul este organizat de Protopopiatul Ortodox Vișeu.

L.C.H.

Foto – Teleleu din Maramureș (Ovidiu Opriș)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu