Share
Exclusiv: Băimăreanca AMI își petrece Crăciunul în familie. “E deja o tradiție să fim cu toții acasă de sărbători și să ne bucurăm de timp împreună” (FOTO)

Exclusiv: Băimăreanca AMI își petrece Crăciunul în familie. “E deja o tradiție să fim cu toții acasă de sărbători și să ne bucurăm de timp împreună” (FOTO)

Nimic nu este mai frumos atunci când familia se reunește, acasă, în jurul mesei de Crăciun. E un sentiment unic, care încarcă bateriile tuturor, fie tineri sau seniori. Cu atât mai mult, în acest an pandemic, când COVID-19 ne-a ținut la distanță unii de ceilalți și ne-a dat viețile peste cap, revederea cu cei pe care îi iubești constituie un motiv de reală fericire.

Proaspăta câștigătoare a show-ului TV “Te cunosc de undeva” (TCDU), băimăreanca Andreea Ioana Moldovan (AMI), a relatat, pentru DirectMM.ro, faptul că sărbătorile de iarnă și le va petrece în sânul familiei. Mai mult decât atât, a devenit deja o tradiție pentru frumoasa artistă de a-și petrece timp de calitate alături de cei dragi.

AMI a mărturisit că timpul petrecut alături de familie cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului este o perioadă pe care o așteaptă tot anul. “Crăciunul meu este despre familie! E deja o tradiție să fim toți acasă de sărbători și să ne bucurăm de timp împreună. E ca o călătorie în timp, o călătorie în copilăria mea, unde grijile dispar și rămân bucuria, liniștea și emoția amintirilor vii. Este perioada de care mi-e dor tot anul, fiindcă e unul dintre puținele momente în care avem ocazia să ne îmbrățișăm, la propriu, și să ne simțim unul pe celălalt”, a declarat, pentru DirectMM.ro, băimăreanca AMI.

Într-una din galele TCDU, Andreea a interpretat piesa Larei Fabian, “Je Suis Malade”, pe care a dedicat-o celei căreia i-a dat viață, întrucât este una dintre piesele ei preferate. Așadar, am întrebat-o și pe mama Andreei ce înseamnă sărbătorile de iarnă pentru ea. “Pentru mine, ca mamă, zilele până la Crăciun sunt pline de emoție și așteptare nerăbdătoare pentru reuniunea cu copiii noștri. Anul acesta, Crăciunul ne prinde în formula completă și ne aduce un cadou pe care ni l-am dorit de foarte mult timp: o nepoțică. Suntem foarte fericiți și recunoscători pentru toate”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Sorina Moldovan, mama Andreei.

Cu această ocazie, urăm sărbători luminate familiei Moldovan, dar și dumneavoastră, celor care ne citiți în fiecare zi, urându-vă sănătate, iubire și pace în familii, dar și să aveți parte de sărbători în tihnă, care să sfideze pandemia și să ne readucă speranța în tot ceea ce este bun. Crăciun fericit vă dorim!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu