Share
Cum au fost primiți membrii trupei Kalush după Eurovision. Momentul în care au ajuns la granița ucraineano-poloneză

Cum au fost primiți membrii trupei Kalush după Eurovision. Momentul în care au ajuns la granița ucraineano-poloneză

Câștigătorii Eurovision au ajuns acasă. Fanii i-au așteptat la granița ucraineano-poloneză, iar momentul a fost emoționant, arată digi24.ro.

Membrii trupei au oferit la granița cu Polonia o interpretare live a cântecului câștigător la Eusovision, în aplauzele militarilor și a celor veniți să îi întâmpine.

Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra, a câştigat Eurovision 2022 cu piesa „Stefania”, în urma finalei ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Sala Pala Olimpico din Torino. Ucraina a primit 631 de puncte. Cântecul „Stefania” poartă numele mamei lui Oleh Psiuk, fondatorul Kalush Orchestra, și vorbește despre relația mamă-copil. Melodia a fost dedicată tuturor mamelor care trec prin experiența cumplită a războiului din Ucraina, iar videoclipul piesei comunică tocmai această emoție.

„Am dedicat cândva acest cântec mamei mele, iar când a izbucnit războiul, el a căpătat o mulțime de semnificații noi. Deși nu există niciun cuvânt despre război în cântec, mulți oameni au început să asocieze cântecul cu mama Ucraina. Mai mult, societatea a început să îl numească imnul războiului nostru! Dar dacă Stefania este acum imnul războiului nostru, aș vrea ca el să devină imnul victoriei noastre” – scrie Oleh Psiuk, fondatorul grupului Kalush Orchestra. Având imagini foarte puternice, videoclipul piesei precizează în final că a fost filmat la Bucha, Irpin, Borodianka, Hostomel, orașe de lângă Kiev care au cunoscut ororile ocupației ruse. Trupa Kalush Orchestra a lansat duminică pe canalul de YouTube videoclipul piesei, mai arată sursa citată în acest articol.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu