Share
Interpreta Vlăduța Lupău a devenit mămică pentru a doua oară

Interpreta Vlăduța Lupău a devenit mămică pentru a doua oară

Mare bucurie în familia artistei Vlăduța Lupău. Ieri, 8 iulie, aceasta l-a adus pe lume pe Isaia, cel de-al doilea băiețel al său.

Vlăduța a făcut anunțul pe rețelele de socializare printr-un mesaj emoționant:

„Bine ai venit pe lumea asta, minune!

Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră.

Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR, care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si “aripe” cum îți tot zicea.

Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvântată, dar știu ca nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit ca eu voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale.

Acum cand te-ai născut, știu ca eu sunt lumea ta și atât! Dar știu ca va veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag.

Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima
TE IUBESC!
semnat, MAMA TA ♥️”.

Felicitări și multă sănătate micuțului și întregii familii!

Citește și

Bucurie și binecuvântare: Artista Vlăduța Lupău, mămică pentru a doua oară


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu