Share
Cu adevărat zi mai mult decât specială: Tânăra maramureșeancă Melisa Varga, o aniversare minunată. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că am fost acasă cu familia!” (FOTO)

Cu adevărat zi mai mult decât specială: Tânăra maramureșeancă Melisa Varga, o aniversare minunată. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că am fost acasă cu familia!” (FOTO)

Cu adevărat, zi mai mult decât specială! Tânăra maramureșeancă Melisa Varga, o aniversare minunată! ”Mulțumesc lui Dumnezeu că am fost acasă, cu familia!”. Ea încă are nevoie de susținerea noastră!

Din păcate, boala nu ține cont de statutul social sau de vârstă. Te ia pe nepregătite, iar atunci trebuie să fii tare și să ai ajutorul celor din jur pentru a ieși învingător. De cele mai multe ori ai nevoie de ajutor, de sprijin!

DirectMM.ro v-a prezentat cazul unei tinere din Maramureș, Melisa Roxana Varga, care a fost diagnosticată cu o boală gravă, cancerul. Ca urmare a solidarității extraordinare a comunității și a forței sufletești a Melisei, se întrevede o minunată speranță, dar pentru asta încă este nevoie de noi, de toți. În luna martie, a fost la Viena, unde a făcut o serie de investigații. Unele tumori au stagnat și se va putea opera. Momentan nu se știe când.

Melisa face chimioterapie, ea ar fi trebuit să se afle la spital în ziua de 7 septembrie, însă a primit derogare de la medici, întrucât a fost ziua ei. „Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru urările făcute și pentru că sunteți mereu alături de mine ! A fost cea mai specială zi din viața mea, mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să fiu acasă lângă familia mea și că am în jurul meu atâta lume care ma iubește: familia, prietenii și toți oamenii din jurul meu mă fac să fiu puternică si pentru asta vă mulțumesc!”, arată Melisa.

Ea a mărturisit pentru DirectMM.ro că a fost o zi perfectă, tot ce și-ar fi putut dori. „Normal trebuia sa fiu in spital dar i-am zis medicului ca e ziua mea și a zis sa stau acasă cu familia și sa vin ziua următoare și tare m am bucurat. A fost doar cu familia mea. Au venit la mine acasă am făcut o masa, mi-au adus flori mi-au făcut tort și am povestit am ascultat muzica ne am simțit foarte bine”, arată Melisa.

Azi, în 9 septembrie, Melisa se află la Cluj, la chimioterapie. Face a doua linie de tratament, care este mult mai puternic decât cel administrat anterior. Boala fiind avansată momentan nu se poate face operație. Tratamentul este costisitor, din banii donați, familia se descurcă așa cum poate, dar ar fi loc de mult mai bine.

Așadar, facem apel, din nou, la dumneavoastră să ne solidarizăm, din nou, pentru a oferi tinerei de numai 21 de ani șansa la viață pe care o merită din plin!
Nume titular: Varga Melisa Roxana
✅Cont IBAN: RO77 RZBR 0000 0600 2046 7559. BANCA RAIFFEISEN cont LEI ❗️
Cod SWIFT Raiffeisen BANK: RZBRROBU
✅Cont IBAN: RO60 RZBR 0000 0600 2224 8785. BANCA RAIFFEISEN cont EURO❗️
✅Cont IBAN: RO69BTRLRONCRT0580314301. BANCA TRANSILVANIA cont LEI❗️
Cod SWIFT Banca Transilvania: BTRLRO22
✅Cont Revolut: RO54 BREL 0005 5060 8173 0100

C.Ț.

Citește și

Alături de Melisa: Tânăra maramureșeancă are nevoie de ajutorul nostru pentru a se opera la sfârșitul lunii aprilie. Să o susținem să se facă bine! (FOTO)

Solidaritate emoționantă: Băimăreanca Melisa, diagnosticată cu cancer, susținută de cei care au iubit-o pe Mădălina. “Are mare nevoie de noi!” (FOTO)

Melisa are mare nevoie de noi: „Am speranța că veți fi alături de mine și în continuare! Ajutorul vostru, oricât de mic, mă face să cred în oameni și în minunea numită viață!”

Exclusiv: În numele Mădălinei: “Nu cumpărați coroane și flori care se vor ofili! Ajutați-o pe Melisa”. Cazul tinerei care suferă de o boală necruțătoare ca și Mădălina

Apel umanitar: Băimăreanca Melisa Varga are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea continua lupta cu boala


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu