Share
Coronavirus: Aproape o mie de persoane în carantină sau izolare, în Maramureș

Coronavirus: Aproape o mie de persoane în carantină sau izolare, în Maramureș

Numărul persoanelor aflate în carantină sau izolare, în Maramureș, este, în continuare, de peste 900. În cursul dimineții de marți, 17 martie, acesta este, conform cifrelor oficiale, de 965.

„În prezent, la nivelul județului Maramureș, sunt în izolare la domiciliu, 682 de persoane, statistică ce include și membrii familiilor. În carantină sunt 283 de persoane. Acestea sunt venite din Italia, dar pentru că vin din zona roșie, conform procedurilor, intră în carantină instituționalizată” – a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

La nivel național, sunt confirmate 184 de cazuri (Maramureșul are un singur caz). Până în prezent, 19 români s-au vindecat de coronavirus. În carantină sunt 3.282 persoane, iar în izolare la domiciliu, 16.610 persoane.

ACTUALIZARE – La ora 18.00, numărul celor aflați în izolare este, în Maramureș, de  702. Deci, în total, avem 985 persoane în carantină sau izolare.

La nivel național, sunt confirmate 217 de cazuri (Maramureșul are un singur caz). Până în prezent, 19 români s-au vindecat de coronavirus. În carantină sunt 3.373 persoane, iar în izolare la domiciliu, 18.965 persoane.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu