Share
Baia Mare: Vânătoarea de cadouri, ediția 2020, la ora bilanțului. “Sentimentul împlinirii pe care l-am exprimentat dăruind iubire este de neprețuit” (FOTO)

Baia Mare: Vânătoarea de cadouri, ediția 2020, la ora bilanțului. “Sentimentul împlinirii pe care l-am exprimentat dăruind iubire este de neprețuit” (FOTO)

Timp de 25 de zile, Luna Cadourilor a fost marcată, în Baia Mare, în mod inedit. Este vorba despre o vânătoare de daruri pe străzile municipiului. Acțiunea a fost extrem de bine primită de băimăreni, care s-au întrecut în a găsi pachetele ascunse prin oraș, dar și a dărui, mai departe, o mică atenție menită să aducă o bucurie însoțită de un zâmbet.

Vânătoarea de Cadouri din Baia Mare a fost un real succes, dacă e să contabilizăm atenția acordată de locuitorii orașului începând cu Ziua Națională a României până în Ziua de Crăciun. “Super faină inițiativă, pregătesc și eu un cadou și revin cu indiciile”, a spus Ionuț. “Băiețelul meu a găsit punga. Steluța o vom atârna în brad. Vom pune două cadouri, vreau să ascund și eu unul”, a anunțat Oana. “Am făcut câteva aranjamente de Crăciun, handmade, dacă doriți, le donez pentru cadouri”, a menționat Alexandra. “Misiunea a fost îndeplinită. Cadoul a fost plasat. A fost o satisfacție pentru mine și pentru copii”, a arătat Adriana. “Am lăsat un cadou”, a anunțat și Claudiu.

Așadar, acțiunea a avut un feedback pozitiv și impactul dorit în rândul băimărenilor. Se pare, deci, că pandemia nu ne poate lua lucrurile simple și frumoase, cele care, de fapt, sunt exact esența sărbătorilor și a bucuriei aduse de acestea. “A doua ediție a trecut ca un fulger, dar ne-a stârnit o bucurie la fel de mare ca și cum ar fi fost prima ediție. Pentru că sentimentul împlinirii pe care l-am experimentat dăruind, la rândul nostru, bucurie, este de neprețuit. Am primit mesaje foarte călduroase de la vânătorii din acest an, ceea ce ne-a demonstrat încă o dată că băimărenii sunt generoși și dornici să-și facă timp pentru semeni. Avem printre noi oameni cu suflet foarte mare și mi-a fost foarte drag să-i descopăr prin intermediul Vânătorii de Cadouri de anul acesta. Au fost la fel de mulți ca și în ediția din 2019. Pandemia prin care trecem nu ne anulează, deci, umanismul din noi”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Doina Ferenț, inițiatoarea acțiunii.

Am întrebat-o pe Doina dacă se gândește la o a treia ediție și ce sfaturi ar da băimărenilor în ceea ce privește cadourile oferite în această perioadă a anului. “Abia așteptăm ediția de anul viitor. Bineînțeles că vom continua Vânătoarea de Cadouri și în 2021, pentru că ne este dragă și pentru că aduce multă bucurie în casele din Baia Mare. Și în casa noastră, mai ales, cu fiecare mesaj de mulțumire pe care-l primim. Nu știu dacă sunt în măsură să dau sfaturi legate de cadouri, dar un lucru știu sigur: nu contează ce oferi cuiva, ci CUM îl oferi. Ambalajul spiritual și emoțional în care-ți învelești cadoul este, de cele mai multe ori, mai important decât conținutul acelui dar. Noi ne-am învelit darurile în bucurie și iubire pentru băimăreni. Și ne simțim minunat să știm că în 25 de case din Baia Mare, în pomul de Crăciun, stau la loc de cinste 25 de ornamente semnate Vânătoare de Cadouri. Asta ne face să ne simțim mai legați de oamenii orașului nostru. E un sentiment puternic de apropiere din care ne vom hrăni pe parcursul întregului an care ni se așează în față. Dorim tuturor băimărenilor și maramureșenilor un an nou cu sănătate și cu bucurii, cu speranță în mai bine și cu lumină în suflet!”, a arătat Doina Ferenț, prilej cu care vă dorim sărbători minunate în continuare.

C.Ț.

Citește și

Frumusețea de a dărui: În Baia Mare se va desfășura cea de-a doua ediție a Vânătorii de cadouri. „Campania este un antrenament de generozitate” (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu