Share
Frumusețea de a dărui: În Baia Mare se va desfășura cea de-a doua ediție a Vânătorii de cadouri. „Campania este un antrenament de generozitate” (FOTO)

Frumusețea de a dărui: În Baia Mare se va desfășura cea de-a doua ediție a Vânătorii de cadouri. „Campania este un antrenament de generozitate” (FOTO)

“A dărui e parte din ADN-ul nostru. Și, curios lucru, cu cât dăruiești mai mult, cu atât te întregești mai mult”. Sub acest motto, în Baia Mare, anul trecut, în decembrie, a avut loc prima vânătoare de cadouri din reședința de județ. În mod firesc, anul acesta are loc ce-a de-a doua ediție a acțiunii care a adus bucurie și magia sărbătorilor în rândul băimărenilor.

Startul s-a dat chiar de Ziua Națională a României și va continua până de Crăciun. Doritorii trebuie să urmărească pagina Vânătoare de Cadouri Baia Mare, pentru indiciile zilnice. Odată ce descoperă locul unde sunt ascunse darurile, au ocazia de a regăsi bucuria surprizelor de iarnă. Există o condiție importantă. Cine găsește cadourile trebuie să facă alt cadou și să îl ascundă undeva în oraș. Pentru a fi mai ușor, trebuie să ofere indicii pe pagina acțiunii. Astfel, facem, împreună, Baia Mare mai frumoasă și mai darnică, este de părere Doina Ferenț, organizatoarea Vânătorii de Cadouri.

“Am promis că va fi și ediția a doua, așa că mă țin de cuvânt. Și amintindu-mi de mesajele pline de bucurie ale participanților de anul trecut, mi-am zis că trebuie să continuăm. În pofida restricțiilor, în pofida pandemiei. Micile bucurii și interacțiunea online sunt singurele care ne-au ajutat să ajungem la capătul acestui an virusat. Și cred că Vânătoarea de cadouri se pliază perfect în acest context, pentru că încurajează mișcarea în aer liber și oferă bucurie băimărenilor. Copiii, mai ales, au avut foarte multe de sacrificat în acest an: joacă, școală, prieteni… Și de aceea dedic darurile din această ediție anume lor – copiilor din Baia Mare. Dar, cadourile pe care le-am pregătit sunt pentru toți și pentru oricine nu a uitat gustul copilăriei”, a explicat, pentru DirectMM.ro, Doina Ferenț.

Doina consideră că întreaga acțiune este un antrenament de generozitate pentru toți cei implicați. “Primul cadou din această ediție l-a ascuns băiatul meu cel mare, Luca (9 ani). Și era foarte încântat că facem o nouă ediție, dar și emoționat că poate cadoul va ajunge pe mana cui nu trebuie. I-am zis că va ajunge exact acolo unde trebuie, pentru că Vânătoarea de cadouri este pentru toți, indiferent de etnie, religie, vârsta sau sex. Campania aceasta este un antrenament de generozitate pentru mine și familia mea și sper ca cei care găsesc cadourile să ofere la rândul lor cadouri altora. Pentru că mi se pare mult mai palpitant să oferi un cadou decât să primești. Poate sunt eu construită altfel, dar să pot dărui bucurie cuiva mă umple si pe mine de bucurie. Cu cât vom fi mai mulți care vom gandi așa, cu atât ne va fi tuturor mai bine, cred eu”, a explicat Doina Ferenț.

Cătă ȚINEGHE

În galeria foto de mai jos, câteva dintre imaginile de la acțiunea de anul trecut


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


1 Comentariu în această postare

  1. Bravo, Doina!

    Răspunde

Lasă un comentariu