Share
Anunț oficial în Maramureș: Podul din localitatea Săcel care s-a surpat în urma ploilor torențiale a fost redat circulației. Craterul a devenit istorie! (FOTO)

Anunț oficial în Maramureș: Podul din localitatea Săcel care s-a surpat în urma ploilor torențiale a fost redat circulației. Craterul a devenit istorie! (FOTO)

Iată vin vești bune în cazul podețului din localitatea Săcel, pe DN 17C, în care și-a făcut apariția unui imens crater în weekend. Acesta a fost redat circulației.

Situația a fost creată ca urmare a ploilor torențiale. Acestea au favorizat surparea podețului respectiv, dând naștere unei gropi imense, care a făcut circulația rutieră imposibilă.

Încă de atunci, autoritățile maramureșene au dat asigurări că legătura rutieră va fi refăcută în regim de maximă urgență. Zilele acestea s-a lucrat de zor la podețul respectiv, astfel că vineri, 16 iulie, circulația rutieră a fost reluată.

Anunțul oficial cu privire la această redeschidere a fost făcut de prefectul Vlad-Emanuel Duruș. Acesta a menționat că nu sunt restricții de tonaj, după ce chiar reprezentantul guvernului în teritoriu anunțase că restricțiile vor fi necesare. „Circulația este deschisă pe DN 17C între localitățile Săcel și Moisei, județul Maramureș. Nu există restricții de circulație. La ora actuală toate autovehiculele până în 40 de tone pot să folosească această rută!”, arată prefectul județului Maramureș.

C.Ț.

Citește și

Cazul craterului din Maramureș: Podul din Săcel este în plin proces de reabilitare. Va fi și restricție de tonaj, după redeschidere! (FOTO)

Craterul apărut în Maramureș: Podețul prăbușit între Săcel și Moisei va fi refăcut în regim de urgență. Vezi care este acum alternativa rutieră uzitată! (FOTO)

Efectele ploilor în Maramureș: Un crater imens și-a făcut apariția într-un pod, pe DN 17C, între Săcel și Moisei. Gospodării inundate în estul județului (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu