Share
Craterul apărut în Maramureș: Podețul prăbușit între Săcel și Moisei va fi refăcut în regim de urgență. Vezi care este acum alternativa rutieră uzitată! (FOTO)

Craterul apărut în Maramureș: Podețul prăbușit între Săcel și Moisei va fi refăcut în regim de urgență. Vezi care este acum alternativa rutieră uzitată! (FOTO)

Craterul apărut în Maramureș în cursul zilei de sâmbătă ar trebui să devină istorie în scurt timp. Autoritățile maramureșene arată că au comunicat problema celor de la Drumuri Naționale și se vor face reparațiile de rigoare.

Reprezentanții Instituției Prefectului Maramureș au comunicat care este situația podețului și a carosabilului afectat de inundații pe DN 17C. Aceștia dau asigurări că această cale de acces va fi refăcută în regim de urgență.

Precipitațiile abundente, sub formă de ploaie căzute în zona localității Săcel, au contribuit la creșterea debitelor văilor și pâraielor de pe versanți care s-au revărsat și au afectat un podeț și carosabilul drumului național 17C, arată autoritățile județului Maramureș.

Prefectul Vlad-Emanuel Duruș s-a deplasat la fața locului pentru a constata efectele produse de fenomenele hidrometeorologice periculoase. Președintele CJSU Maramureș, a declarat: ”Circulația rutieră pe DN 17C, între localitățile Săcel și Moisei a fost închisă. S-au făcut demersurile necesare la Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj pentru începerea în regim de urgență a lucrărilor de reperații la podeț și la drumul național.

Traficul rutier este deviat pe ruta: drumul județean 188, Bogdan Vodă – drumul național 18 Vișeu de Jos – Moisei”. Pentru punerea în siguranță a traficului rutier drumul va rămâne închis în zona afectată până la finalizarea lucrărilor la infrastructura rutieră, a mai precizat prefectul de Maramureș.

C.Ț.

Citește și

Efectele ploilor în Maramureș: Un crater imens și-a făcut apariția într-un pod, pe DN 17C, între Săcel și Moisei. Gospodării inundate în estul județului (FOTO)


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu