Share
Aniversare: Băimăreanca AMI împlinește astăzi 31 de ani! A câștigat cea de-a 3-a ediție a show-ului cu o super apariție (VIDEO ȘI FOTO)

Aniversare: Băimăreanca AMI împlinește astăzi 31 de ani! A câștigat cea de-a 3-a ediție a show-ului cu o super apariție (VIDEO ȘI FOTO)

Băimăreanca Andreea Ioana Moldovan sau AMI, așa cum o cunosc fanii, este, mereu, o prezință agreabilă în showbiz-ul românesc. Ba mai mult, astăzi este ziua ei.

Ei bine, în acest weekend, ea a întrecut orice limită. Iar depășirea acestei limite i-a adus câștigarea celei de-a 3-a ediții a noului sezon al show-ului Te Cunosc De Undeva (TCDU).

Ami s-a transformat într-o faimoasă cântăreață blondă în această seară, pe scena Te Cunosc de Undeva! Frumoasa Ami s-a transformat în această ediție în Dua Lipa. Cântăreața a purtat un costum negru, fiind o apariție extrem de sexy. Ea a interpretat piesa „Don’t stop now”.

Alături de ea a performat întregul balet al emisiunii Te Cunosc de Undeva!, fetele fiind îmbrăcate în costume galbene. Dansul, atitudinea ei de bad girl și vocea extraordinară au arătat de ce merită ca întreaga scenă să fie a ei. Tot momentul a fost impecabil, a declarat jurata Andreea Bălan, conform paginii show-ului.

AMI împlinește astăzi, 28 septembrie, 31 de ani, motiv pentru care o felicităm și îi urăm toate cele bune și frumoase! La mulți ani, Andreea!

DirectMM.ro

 

Lasă un comentariu