Share
Situație tragică: Un deținut de la Penitenciarul Baia Mare a decedat. Diagonsticul medicilor: stop cardioresiprator prin asistolie

Situație tragică: Un deținut de la Penitenciarul Baia Mare a decedat. Diagonsticul medicilor: stop cardioresiprator prin asistolie

Caz cu final nefericit la Penitenciarul Baia Mare. Un deținut a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Ieri, 14 iulie, la Penitenciarul Baia Mare a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. A fost apelat serviciul de urgență 112 la ora 13.00 și o echipă medicală a ajuns la sediul penitenciarului la ora 13.10.

Până la sosirea echipajului, asistentul medical aflat in serviciu a efectuat manevrele de resuscitare conform protecolului. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, atât de personalul medical al penitenciarului, cât și de echipajul de ambulanță venit la fața locului, decesul a fost declarat la ora 14.40, diagnosticul fiind stop cardioresiprator prin asistolie.

„S-a procedat la informarea judecătorului de supraveghere, a Poliției Baia-Sprie, a Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare și a familiei persoanei private de libertate. Subliniem faptul că evenimentul nu intră sub incidența actualului context epidemiologic”, a informat Crina Maria Suciu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Baia Mare.

C.Ț.

 

1 Comentariu în această postare

  1. POPA TEODOR

    Cum se numește acel deținut ? Dați-i măcar inițialele numelui și prenumelui !

    Răspunde

Lasă un comentariu