Share
Maramureș: Peste 170 efective de ordine publică vor acționa, în medie, zilnic, în sistem integrat, în perioada sărbătorilor pascale

Maramureș: Peste 170 efective de ordine publică vor acționa, în medie, zilnic, în sistem integrat, în perioada sărbătorilor pascale

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș vor fi la datorie pentru ca toți cetățenii să se bucure în liniște și siguranță de Sfintele Sărbători Pascale, iar prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid – 19 să fie respectate.

Peste 170 de efective vor acţiona, în medie, zilnic, în sistem integrat, împreună cu Jandarmeria Română, Poliția de Frontieră și cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice precum și în respectarea măsurilor de sănătate publică.

„Astfel, polițiștii, în echipe mixte, jandarmi, polițiști locali, pompieri și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, vor fi angrenați în centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, cu scopul de a verifica modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care pot duce la creșterea numărului de infectări.

Poliţiştii maramureşeni vă doresc să petreceți Sărbătorile Pascale cu pace și liniște sufletească, alături de cei dragi! Apelăm cu încredere la responsabilitatea cetățenilor și la grija acestora de a evita aglomerările, de a purta corect masca de protecție, inclusiv în incinta lăcașurilor de cult și de a respecta măsurile dispuse de autorități. Vă dorim sărbători în pace, liniște și siguranță!”, au arătat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, cu privire la Sfintele Sărbători de Paști!

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu