Share
Caz șocant: Maramureșean cercetat după ce și-a ținut fiica în condiții improprii

Caz șocant: Maramureșean cercetat după ce și-a ținut fiica în condiții improprii

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Mireșu Mare, este cercetat de polițiști pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Mai exact, polițiștii au constatat că la data de 27 aprilie acesta își ținea fiica, în vârstă de 25 de ani, în condiții improprii.

Polițiștii s-au deplasat la locuința acestora după ce au fost sesizați de asistenții sociali din cadrul Primariei Mireșu Mare.

Bărbatul a refuzat să coopereze cu polițiștii, susținând că fiica lui nu are nevoie de ingrijiri medicale și a devenit agresiv când a realizat că politiștii nu vor renunța la intenția lor de a o vedea pe tânără.

Aceasta a fost găsită în imobil cu necroze la piciorul drept, răni purulente și urme de fecale.

Tânăra a rămas internată la Spitalul Județean Baia Mare, unde, din cauza leziunilor suferite, necesită investigații medicale amănunțite.

Bărbatul a fost internat la Spitalul din Sighetu Marmației, în vederea efectuării de investigații de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale care se impun, sub aspectul comiterii infracțiunii de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu