Share
Carambol în Baia Mare: Accident cu cinci mașini, cercetat de polițiști. Șoferul unui autoturism parcat a fost rănit (FOTO)

Carambol în Baia Mare: Accident cu cinci mașini, cercetat de polițiști. Șoferul unui autoturism parcat a fost rănit (FOTO)

Cinci autoturisme au fost implicate luni, 19 octombrie, la orele după-amiezii, într-un carambol pe strada Iuliu Maniu din Baia Mare.

Luni, 19 octombrie, ora 17.05, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier produs la intersecția dintre strada Luptei cu strada Iuliu Maniu.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cinci autovehicule prezentau avarii. Polițiștii au identificat două femei de 24 respectiv 44 de ani, ambele din Baia Mare, care se aflau la volanul a două dintre autoturismele implicate în accidentul rutier și un tânăr de 21 de ani, care se afla la volanul celui de-al treilea autoturism. Ultimele două autovehicule, erau parcate în momentul producerii evenimentului rutier, iar polițiștii au identificat la volanul unuia dintre ele un bărbat de 34 de ani din Târgu Lăpuș.

„În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 34 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în toate cazurile. Circulația a fost blocată aproximativ o oră și 30 de minute. Polițiștii continuă cercetările”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

DirectMM.ro

Foto – Facebook

Lasă un comentariu