Share
Eveniment special la Teatrul Municipal, pentru persoanele cu dizabilități

Eveniment special la Teatrul Municipal, pentru persoanele cu dizabilități

ASSOC Baia Mare, în parteneriat cu Teatrul Municipal și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș, vă invită la un proiect artistic inedit, care va aduce în lumina reflectoarelor problema tinerilor cu handicap, preocupările, grijile și visele lor.

Portavocea persoanelor cu dizabilități va fi una din rândul lor. Biro Emeric – Imi, cum îi spun familia și colegii din Asociația ASSOC – va urca pe scenă alături de actorii piesei “Povești din bucătărie”. Imi își va povesti amintirile, iar lumea din sală va putea să afle cum e să crești și să trăiești cu un handicap.

Spectacolul va avea loc în 4 decembrie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal și face parte din programul “Baia Mare – Capitala Tineretului din România”.

Prețul unui bilet este de 15 lei (redus – 10 lei). Se pot face rezervări telefonice la numărul 0763 216 437, de luni până vineri între orele 11 și 16 și sâmbătă de la 12 la 13 sau la adresa de email rezervari@teatrulbm.ro. În ziua spectacolului nu se mai fac rezervări!

Lasă un comentariu