Share
Tânăra maramureșeancă Renata Mihaly participă la expoziția internațională de afișe „The Tolerance Traveling Poster Show” (FOTO)

Tânăra maramureșeancă Renata Mihaly participă la expoziția internațională de afișe „The Tolerance Traveling Poster Show” (FOTO)

Cu ocazia Zilei Internaționale a Toleranței (16 noiembrie) –  o sărbătoare anuală instituită de Organizaţia Naţiunilor Unite – în această perioadă are loc, în Timișoara și București, dar și în alte zeci de țări din lume, expoziția „The Tolerance Traveling Poster Show”.

În această acțiune este implicată și tânăra maramureșeancă Renata Mihaly, studentă la Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, secţia de modă-design vestimentar.

Expoziția este organizată de designerul newyorkez Mirko Ilic și designerul român Ovidiu Hrin și a adunat cele mai deosebite lucrări tematice (peste 50). Dincolo de spectacolul vizual al operelor de artă, semnat de designeri și designeri grafici din toată lumea, scopul acestei expoziții este de a aduce oamenii împreună, de a conecta și, mai presus de toate, de a iniția dialogul atât de necesar despre incluziune și toleranță.

„Am acceptat invitația de a participa la expoziția The Traveling Tolerance Poster Show, eveniment conceput de designerul Mirko Ilić.

Această expoziție se desfășoară în 40 de țări și care abordeaza o temă pe cât de sensibilă, pe atât de actuală și de mare importanță pentru umanitate – “Toleranța”. Alături de mine au fost invitați alți patru designeri: Paula Rusu, Sorin Trăistariu, Benedek Levente și Alex Iliescu, pe care doresc sî-i felicit.

The Traveling Tolerance Poster Show este acum în Piața Libertății din Timișoara, iar apoi la București, începand cu 23 Noiembrie, pe gardul MNAR”, precizează tânăra maramureșeancă.

L.C.H.

Lasă un comentariu