Share
Daniela Berciu, tânăra care a făcut din învățat o pasiune; Are un proiect inedit prin care îi ajută pe elevi și studenți

Daniela Berciu, tânăra care a făcut din învățat o pasiune; Are un proiect inedit prin care îi ajută pe elevi și studenți

Educația este esențială într-o societate. Acest proces este strâns legat de cel al învățării și are influențe majore de-a lungul vieții.

Azi vă prezentăm o tânără foarte harnică și silitoare, cu o mare motivație pentru dezvoltarea personală și profesională. Daniela Ileana Berciu are 24 de ani și a făcut, așa cum ea declară, o pasiune din învățat. Acum dorește să-i ajute și pe alții și a inființat un proiect inedit, devenind creator de conținut educațional.

„De loc sunt din Văleni, Maramureș. Am finalizat Limba și Literatura română, respectiv Filosofia, desfășurate în paralel. Tot în regim simultan am terminat un master la Literatura română și modernism european și unul la Drepturile omului.

În prezent, urmez studiile unui master la Limba română și context european și a unui master la Curriculum și inovare curriculară. De asemenea, sunt anul doi la Doctoratul de Filosofie din cadrului Universității Tehnice Cluj-Napoca.

Treptat, mi-am dat seama că educația este unica mea șansă și am început să fac din învățat o pasiune. Așa a luat ființă proiectul meu care se adresează elevilor și studenților. Avem nevoie de ajutor indiferent de vârstă.

Proiectul prezent are în centru activități de servicii suport pentru învățământ. În cadrul acestuia, mă raportez la consilierea studenților (lucrări, pregătire examene) și a elevilor. De asemenea, sunt desfășurate și activități de tehnoredactare, editare și traduceri.

Trebuie să finalizăm studiile pentru că educația este unica lumina pe care nimeni nu ne-o poate lua. Este la fel ca al doilea Soare. Odată obținută, rămânem liberi pentru totdeauna”, declară tânăra.

Așadar, Daniela e dispusă să vă ofere ajutor dacă aveți nevoie. Mai multe detalii AICI.

Lavinia-Codruța HERMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu