Share
L`Equipe: ”Baia Mare vrea să prelungească cu Stéphane Plantin”

L`Equipe: ”Baia Mare vrea să prelungească cu Stéphane Plantin”

Prestigiosul cotidian sportiv francez L`Equipe a publicat miercuri un articol despre situația antrenorului francez Stéphane Plantin, titrând: „Baia Mare veut prolonger Stéphane Plantin” – ”Baia Mare vrea să prelungească cu Stéphane Plantin”.

Reproducem mai jos traducerea articolului, punând accent pe fraza: „Acesta nu vrea însă să se pronunțe prea departe în ceea ce privește viitorul său, pentru că există încă puncte contractuale importante de stabilit cu conducătorii clubului.” Frază puțin ambiguă, din care aparent reiese că încă cele două părți se află în negocieri.”

”Baia Mare vrea să prelungească cu Stéphane Plantin”

„După un prim sezon solid, fostul antrenor al lui Nancy i-a convins pe conducătorii clubului român să-și reînnoiască contractul, chiar dacă mai rămân soluționate aspecte contractuale importante.

La clubul român din Baia Mare, efectivul pentru sezonul 2020-2021 începe să prindă contur, iar Stéphane Plantin, antrenorul francez care a ajuns în urmă cu un an, este prezentat ca făcând parte din el. De fapt, tehnicianul (48 de ani) este încă la Nancy, unde a petrecut perioada de carantină, după întreruperea sezonului din campionatul român, din cauza Covid-19. Acesta nu vrea însă să se pronunțe prea departe în ceea ce privește viitorul său, pentru că există încă puncte contractuale importante de stabilit cu conducătorii clubului.

Dar, fosta extremă dreaptă franceză, campion mondial în 2001, este la fel de satisfăcut ca și conducătorii clubului de rezultatele obținute în ultimul sezon, în acest oraș înconjurat de munți, din nord-vestul țării, unde a poposit anul trecut, după ce fusese debarcat de Nancy.

„Am avut un an foarte bun, cu băieții dedicați din echipă, un loc al treilea și o calificare europeană în condițiile în care echipa a terminat pe locul nouă în sezonul precedent. În România există un mare decalaj: există echipe cu standarde foarte ridicate și altele care dau impresia că sunt la nivel de amatori. Dar este un campionat care are sens. O experiență superbă, profesional și personal, pentru că oamenii au fost adorabili ”, a declarat Plantin la telefon.

Aici puteți citi articolul original: https://www.lequipe.fr/Handball/Actualites/Roumanie-baia-mare-veut-prolonger-stephane-plantin/1146186?fbclid=IwAR0i4zy5oQSYl6E4KwWLwrgPDQFNEsDSg65eyzQQynUmWhQAQwa6AD-0wnc

Rafael HEKMAN

Foto: facebook CS Minaur Baia Mare


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu