Share
O propunere atractivă:  al 13-lea salariu pentru angajatul român

O propunere atractivă: al 13-lea salariu pentru angajatul român

În sesiunea legislativă care tocmai a început, liberalii susțin că vor veni cu mai multe  inițiative care să îmbunătățească viața românilor. Dintre ele, una sună foarte bine: un salariu în plus pentru angajat, cu posibilitatea deducerii acestuia de către angajator, astfel încât acesta să aibă o modalitatea de a-și stimula salariații.

O măsură destinată mediului de afaceri vizează deducerea din impozitul pe profit a cheltuielilor cu mijloacele de transport noi, precum și implementarea unei directive europene de transparentizare a acționariatului firmelor care participă la achiziții publice.

În domeniul educației, PNL va urmări dezvoltarea învățământului profesional din România, în vederea satisfacerii nevoii de forță de muncă bine calificată. Sunt câteva dintre  propunerile  pe care Ionel Bogdan, liderul liberalilor maramureșeni, le-a a reiterat în conformitate cu punctajul primit de la centru. De aici încolo, parlamentarii liberali trebuie  să-i convingă pe restul aleșilor să voteze propunerile lor. Altfel, se rămâne la bune intenții, care sunt întotdeauna mai numeroase în opoziție decât la putere.

Lasă un comentariu